Zdroj pro nabíječku.

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
Terry
Zdroj pro nabíječku.

#1 Příspěvek od Terry »

Nejen tady ale i jinde bylo uvěřejněno několik návodů jak upravit zdroj z PC na zdroj pro nabíjení.Sám jsem dva takové upravoval.Je to už sice delší dobu,ale nyní jsem získal zdroj z PC DELL.
Upravoval jste už někdo takový? Pokud ano můžete poskytnou návod?
Přílohy
20200802_115353.jpg
Lioton

Re: Zdroj pro nabíječku.

#2 Příspěvek od Lioton »

Dobrý den. V dnešní době bych to už nedělal a pořídil si raději silnější zdroj k NTB. Jsou jich plné sběrné dvory (nebo vypomůže známý ajťák z nějaké firmy).
Jinak ten PC zdroj většinou žádnou úpravu kromě dodání konektorů a nějakého pájení nepotřebuje. Je to ATX, takže jen propojit (tuším) fialový se zemí pro nastartování. Antonín
max2xam

#3 Příspěvek od max2xam »

Neviem aku nabijacku k tomu budete zapajat , ale na 12V vetve to ma limit max. 11A, realita bude tak stabilnych 9-10A

Kedze sa jedna o atx zdroj z dell desktopu , odporucal by som, ak sa vam nechce bastlit , taketo nieco https://www.banggood.com/Geekcreit-XH-M ... rehouse=CN

P.S. : inac spravne pre zapnutie zdroja je potrebne spojit green wire (PS_ON) na black (GND)

co sa tyka serverovych zdrojov je to zaviosle vzdy od konkretneho modelu , celkom dobry zdroj je na rcgroups https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... r-Supplies
Terry

#4 Příspěvek od Terry »

Zdravím.Asi jsem zadal nepřesně použití ATX zdroje.Zdroje k nabíječkám Ni...,Li.... baterií mám vyřešené. Chtěl jsem jen tento ATX využít spíše k napájení autorádia v dílně či různých nenáročných zařízení.Prostě jej chci nějak využít aby tady jen tak neležel. Ale díky za rady.
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“