Dík, to ma nenapadlo, a pritom Companion používam na upgrade Horusa
A sorry za pravopis v tom príspevku, som na dovolenke a písal som to z mobilu a tie dotykove obrazovky ma proste nemajú radi
juraj.jurej píše:
Aj tak vychádza ťažší a väčší. Je cca. veľký a ťažký, ako pohnný aku. používaný v tomto modely. To bude musieť ten Mini Solius poriadne vykuchať. Ale to je jedno. 16 kanál to nikdy nebude.![]()
https://it.aliexpress.com/item/32764347603.html
Daj nieaký odkaz na tú úpravu na meranie pohonného aku. To ma zaujíma. Jeden by som FS-iA6B s tou úpravou vyskúšal do nieakej hračky.
prikrylm píše:Otevřel jsem rádio, odšrouboval brzdící plech, udřel mazivo, na plech přilepil maskovací pásku a teď se mi brzda mechanicky líbí. Už nechtěla ani dotáhnout nadoraz.
LV píše:"prikrylm"
Otevřel jsem rádio, odšrouboval brzdící plech, udřel mazivo, na plech přilepil maskovací pásku a teď se mi brzda mechanicky líbí. Už nechtěla ani dotáhnout nadoraz.
![]()
![]()
mip píše:Díky za rady ohledně přijímačů, ještě je všechny prostuduji a rozhodnu se, telemetrii zatím určitě potřebovat nebudu ale možná až do budoucna.
mip píše:Díky za rady ohledně přijímačů, ještě je všechny prostuduji a rozhodnu se, telemetrii zatím určitě potřebovat nebudu ale možná až do budoucna.
prikrylm píše:... takže jsem se dostal mechanicky minimálně na úroveň Futaby T16SZ (elektrika je někde nad T32MZ) a ušetřil tak kolem 20000 Kč za které si můžu pořídit nějaké pěkné éro...
LV píše:quote="prikrylm"
... takže jsem se dostal mechanicky minimálně na úroveň Futaby T16SZ (elektrika je někde nad T32MZ) a ušetřil tak kolem 20000 Kč za které si můžu pořídit nějaké pěkné éro...
Mechanicky si sa nedostal ani na uroven setovej 4K Futaby a elelektronicky sa tieto garazove firmy Futabe nepriblizia na 30% nikdy.
LV píše:Mechanicky si sa nedostal ani na uroven setovej 4K Futaby a elelektronicky sa tieto garazove firmy Futabe nepriblizia na 30% nikdy.
Já vím, že je to blbost, ale čas od času mám urýpanou náladu, nemyslím to zle. Stejně jako LV to nemyslí zle.Kuba78 píše:prikrylm:
nevim proc to porad chces porovnavat s futabou. K cemu?...