No po delší době jsem na modelbazar nakoukl. A pár postřehů, pokud sem chodí autor:
1) Co se týká hledání, tak ikona tam sice je, ale ani po registraci mi nefunguje. Klikám na ní jako zběsilý a dialog pro vyhledávání se mi prostě neotevře.
2) Nevím, jestli je to nekorektním importem inzerátů ze staré verze nebo tím, že uživatelé mají problém s vkládáním inzerátů v novém prostředí, ale pokud si vyberu kategorii RC letadla/větroně, tak proč tam vidím plánky na motoráky, motoráky a dokonce díly na RC auta ?
3) Pokud chci vkládat inzerát, tak nestačí registrace, kde uvádím mail, ale musím někam vkládat i telefonní číslo. Proboha PROČ ???!!!!!
4) A co mne osobně točí úplně nejvíc, tak to jsou reklamy ve stejném formátu, jako inzeráty - prostě to, že mám tři dlaždice inzerátů a za nimi následuje reklama, která vypadá úplně stejně jako ty inzeráty. Já chápu, že webové stránky z impaktu reklamy z velké části žijí, ale to opravdu není možné reklamu odlišit od inzerátů? Třeba ve formě banneru v záhlaví stránky nebo v nějakém bočním panelu?
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...