Janek2 píše:... Ale ruku na srdce, kdo toto z nás dodržuje....
Ja.
Ale je pravda, že sa to moc nedá dodržať, keď akrobat zavesíš na vrtuľu
Janek2 píše:... Ale ruku na srdce, kdo toto z nás dodržuje....
Awandalor píše:... za celou dobu letu nebylo RQly méně než 73. Automaticky nastavený alarm je na RQly 45 (42 kritický).
Nemám zkušenost s Flysky, podle hodnot to ale opravdu vypadá na kvalitu signálu a zaměnit to za RSSI může být hodně nebezpečné (a není to v db).Awandalor píše:...Podle logu během letu bylo při 300m výšky RQly 73, za celou dobu letu nebylo RQly méně než 73. Automaticky nastavený alarm je na RQly 45 (42 kritický).
Nic ve zlém, ale tyhle vlasní úvahy můžou způsobit problém. Je potřeba rozlišovat sílu signálu a kvalitu signálu. Nelze mezi nimi dělat žádný přepočet, protože spolu nesouvisí.Awandalor píše:Podle logu když je RSSI -60dB tak to odpovídá RQly 100...
ellet píše:Nic ve zlém, ale tyhle vlasní úvahy můžou způsobit problém.
Awandalor píše:No mně jde o to jak si mám vykládat tu hodnotu RSSI pri range testu - viz obrázek ze simu. Když neodpovídá hodnotě RSSI kterou mám v logu - viz obrázek z logu.
Zkoušel jsem multimodul Jumper se stejným přijímačem v Taranisu i v Horusu. Telemetrie funguje. Range test taky.Janek2 píše:Ještě jsem zkusil s přijímačem Range test a je na nule. Takže vysílač Frsky TaranisQx7 s Vf dílem (modulem) Jumper JP 4in1 a přijímačem Flysky FS-iA6B telemetricky nefunkční.