JETI - neustálé ztrácení signálu Q
Re: JETI - neustálé ztrácení signálu Q
Proto ja se uz vsimam Qcek, to je pro me smerodatny, protoze od te doby co udelaly nove firmwary do Rx tak anteny nejdou pod hodnotu 2-3. S tim, ze 2 uz je prakticky 0 na antene.
Co se tyce ty rx9 tak tu jsem mel jeste k vysilaci nikde nebyla vzadnem letadle dal jsem ho do Storka4 a uz byly predzesilovace KO, ale to uz byly z vyroby spatny. Ten samej problem jsem mel s Rx8. Kazdou chvilkou to na me rvalo ztrata signalu Qcka chodila az k 0 a probehla vymena za novy a vse uz maka.
Co se tyce ty rx9 tak tu jsem mel jeste k vysilaci nikde nebyla vzadnem letadle dal jsem ho do Storka4 a uz byly predzesilovace KO, ale to uz byly z vyroby spatny. Ten samej problem jsem mel s Rx8. Kazdou chvilkou to na me rvalo ztrata signalu Qcka chodila az k 0 a probehla vymena za novy a vse uz maka.
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Frnda - tak jak to nakonec dopadlo? Je tam nějaký posun?
Pike Precision 2, Scout
@frnda Taky mne to zajímá. Zkusil jsi jsi cestu "michalv"?
Příspěvky michalv:
" spatne predzesilovace na antenach. Vymenily mi v Jeti Rx 8 a Rx 9 " (12.5.2020//12:05)
" ... probehla vymena za novy a vse uz maka" (12.5.2020//13:20)
Docela by mne zajímat možný "vrah" anténních předzesilovačů. Statika? V které fázi?
Příspěvky michalv:
" spatne predzesilovace na antenach. Vymenily mi v Jeti Rx 8 a Rx 9 " (12.5.2020//12:05)
" ... probehla vymena za novy a vse uz maka" (12.5.2020//13:20)
Docela by mne zajímat možný "vrah" anténních předzesilovačů. Statika? V které fázi?
Myslim si, ze je to kus od kusu. Predzesilovace muzou byt uz KO z vyroby. Plosnak s predzesilovaci berou od ruznych výrobců
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
mati píše:Frnda - tak jak to nakonec dopadlo? Je tam nějaký posun?
Bohužel nemám čas být často venku a něco neustále testovat tedy posun není žádný, vůbec jsem se k tomu za celý měsíc nedostal. Byl jsem lítat jen jednou a ztráty signálu stejné. Ten můj omezený čas byl důvod, proč jsem investoval do drahého systému, abych právě takovéto h@vna okolo systému nemusel vůbec řešit a naopak se jen těšit z bezproblémového lítání, když se k tomu dostanu dost omezeně... A myslím že čím déle poslouchám dokola hlášky okolo výpadků tak tím méně se mi chce jít zase lítat protože už jsem těma výpadkama těžce během létání otrávenej... A kroutí nad tím hlavou i kluci se kterýma chodím lítat když ty hlášky z mé DS-12 slýchávají protože vidí, že v modelech nic špatně instalované nemám... Tedy viva Jeti...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Tohle kecama na fóru nevyřešíš, proč to nereklamuješ u Jeti?
OK2WY
JirkaA píše:Tohle kecama na fóru nevyřešíš, proč to nereklamuješ u Jeti?
Mily Jirko, jen jsem reagoval na dotaz zda je nejaky posun... Na jeti se chystam i kdyz už tam to rádio už jednou měli, jen na to ted zrovna nemam cas a energii, resim uplne jine starosti, tedy si spíše ty můžeš své zbytečné a chytré kecy nechat pro sebe...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Frnda píše:Mily Jirko, jen jsem reagoval na dotaz zda je nejaky posun... Na jeti se chystam i kdyz už tam to rádio už jednou měli, jen na to ted zrovna nemam cas a energii, resim uplne jine starosti, tedy si spíše ty můžeš své zbytečné a chytré kecy nechat pro sebe...
Nechápu tvůj útočný tón, ale budiž. Asi máš nějaký komunikační problém, jinak si neumím vysvětlit proč to není dávno vyřešeno. Jeti není firma, která by se na zákazníka vykašlala, servis u nich funguje a domluvit se tam dá vždycky.
OK2WY
JirkaA píše:
Nechápu tvůj útočný tón, ale budiž. Asi máš nějaký komunikační problém, jinak si neumím vysvětlit proč to není dávno vyřešeno. Jeti není firma, která by se na zákazníka vykašlala, servis u nich funguje a domluvit se tam dá vždycky.
Problém hledej nejdříve u sebe. Nikdo ti nic nepsal a přesto jsi útočil první že píšu kecy. Proč to není vyřešené jsem napsal jasně a přesto píšeš že nechápeš proč to není vyřešené... Možná máš nějakou potřebu se zbytečně projevovat i když to není potřeba a nikdo tě o to nežádá, tedy se zkus nad sebou prosím zamyslet než něco příště napíšeš...
Poznámka moderátora
Jirka napsal, že kecama na fóru se to nevyřeší, což je pravda. Ovšem nikde nepsal nic o tom, že by jsi psal kecy či jiné bludy. Takže se v první řadě uklidni ty.
Chápu, že jsi z toho rozhozený, ale to není důvod napadat lidi, co za to nemůžou.
Prosím tedy o slušné vystupování.
Děkuji
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Super, takže tvoje řešení je vynadat všem okolo, nakydat špínu na Jeti aniž bys měl za měsíc čas poslat rádio do servisu na reklamaci, následně se docela bezdůvodně urazit a zmizet. S tebou bych chtěl mít rohovej domek

OK2WY
Je mi po tom prd,jen chci být objektivní a "hájit spravedlnost".A v tomto případě je Frnda v právu.Na nikoho špínu nekydal,nikoho neurazil,jen se ptal a taky slušně odpovídal.Je v pořádku že tu moderátoři chtějí udržovat nějakou "slovní kulturu" ,ale někdy jsou zásahy "necitlivé" a občas prostě někdo rc mánii opustí,což múže být někdy ke škodě...
Dobrý den. Jardátore, četl jste první dnešní příspěvek Frndy? Hlavně poslední dvě slova. To přece není odpověď na to, jak kauza pokračuje.
Antonín
Antonín
Ano,četl a uznávám že úplně v pořádku to taky není.Ale chápu tu naštvanost na rádio které nefunguje a bojí se lítat.Měl jsem ty samé problémy,jen s jiným rádiem a dovozce se na mě vys....někde se ten vztek "vyventilovat" musí...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Jardátor píše:Ano,četl a uznávám že úplně v pořádku to taky není.Ale chápu tu naštvanost na rádio které nefunguje a bojí se lítat.Měl jsem ty samé problémy,jen s jiným rádiem a dovozce se na mě vys....někde se ten vztek "vyventilovat" musí...
1. není v pořádku ventilovat si vztek na fóru na komkoli.
2. v tomto případě se na to nevys..l výrobce. Pokazit se může cokoli, je to jenom technika. Dokonce to může být z kategorie obtížně zjistitelných závad (například se v servisu neprojeví). Ale jakej je proboha problém poslat to na reklamaci? Rozmazávat to na fórech je na místě až v případě, kdy s reklamací nepochodí.
OK2WY
Neviem, či ste všetci čítali aj úplne prvý príspevok tohto vlákna, ale ak dobre vidím, tak rádio aj s prijímačom už na reklamácii bolo.