https://img32.rajce.idnes.cz/d3201/16/1 ... .jpg?ver=0
Tak snad se to povedlo. Ta horní rampička je jednoduše vyjimatelná a dá se roztahovat na délku(dle trupu). Stojan je maximálně nastavitelný.
Montážní stojan
Re: Montážní stojan
Naposledy upravil(a) taktik dne čtv 05.03.2020 18:29, celkem upraveno 1 x.
Krátký návod jak to vložit přímo zde viz obrázek.
Pod tlačítkem Odeslat je dialog pro vložení přílohy
1. klikneš na vybrat soubor a najdeš ho u sebe v počítači
2. jméno vybraného souboru se objeví v řádku kde je text Soubor nevybrán
3. klikneš na Přiložit soubor
4. soubor je nahrán na server a je zde o tom informace a pokud byl vybrán chybné, lze ho tam dsmazat a pak znovu nahrát ten správný
Kliknutím na odeslat pak pošleš text příspěvku včetně fotek. K tomu jen poznámka - příspěvek musí mít tuším minimálně 10 znaků, nejde tedy jen vložit samotný obrázek.
good luck
Pod tlačítkem Odeslat je dialog pro vložení přílohy
1. klikneš na vybrat soubor a najdeš ho u sebe v počítači
2. jméno vybraného souboru se objeví v řádku kde je text Soubor nevybrán
3. klikneš na Přiložit soubor
4. soubor je nahrán na server a je zde o tom informace a pokud byl vybrán chybné, lze ho tam dsmazat a pak znovu nahrát ten správný
Kliknutím na odeslat pak pošleš text příspěvku včetně fotek. K tomu jen poznámka - příspěvek musí mít tuším minimálně 10 znaků, nejde tedy jen vložit samotný obrázek.
good luck
taktik píše:https://img32.rajce.idnes.cz/d3201/16/16665/16665333_07f87f148162c9f0a624e4df0bfe12de/images/IMG_0365.jpg?ver=0
Tak snad se to povedlo. Ta horní rampička je jednoduše vyjimatelná a dá se roztahovat na délku(dle trupu). Stojan je maximálně nastavitelný.
Je to pěkný, ale jen na něco lehkýho. Mám ho doma na pomocný světlo (3500lm) a neumím si na tom představit mýho 4500 g Spita.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Moc děkuji za návod, už víckrát jsem to vzdal, ale dneska jsem se hecnul.
A je to ... 
Jsem si naprosto jistý že by těch 5kg modelu dal, záleží na pevnosti tý rampičky. Ale nepřu se, nemám odzkoušeno. Větroň 2.80m v pohodě, ale pravda cca 1.5 kg. A výrazně těžší, nebo větší model nemám.
Asi by hodně záleželo na vyvážení a usazení. Ta lampa je vlastně nahnutá na jednu stranu a je to dost náchylný na přepadnutí. A to není moc těžká. Takže, když to bude na obě strany, proč ne.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.