sim Multiplex
sim Multiplex
Ahoj , stáhnul jsem si sim od Multiplexu , ale nefunguje.Dělal jsem vše podle videa od p.Mrázka , ale simulátor Taranise nevidí. V herních zařízeních je vidět. V Taranisu ikona usb taky svítí.Nemá někdo tušení co s tim je? Díky
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Re: sim Multiplex
Není tam potřeba nastavit nějakej "stínovej" COM 8, 10 nebo podobně?
hipa píše:Ahoj , stáhnul jsem si sim od Multiplexu , ale nefunguje.Dělal jsem vše podle videa od p.Mrázka , ale simulátor Taranise nevidí. V herních zařízeních je vidět. V Taranisu ikona usb taky svítí.Nemá někdo tušení co s tim je? Díky
Jestli si dobře pamatuju, musí být rádio vypnutý.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
- rrmichalbarna
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne rádi zapnutý a stínovej com nevim co je.A ani tomu nerozumím . Zkusim ještě to video , ale je to anglicky a neni tam moc vidět co dělá
. Ale díky všem.
Už mi to též funguje. Ale v ovladačích žádná předchozí verze nebyla. Tak jsem zařízení odinstaloval, znovu nainstaloval a najednou se tam předchozí verze ovladače ukázala a po přepnutí na ni už to jede. Dik.
Libor.N
Libor.N
Dogfighter,Twinstar,Elan,Pirát,MarabuXL,ArsenalVB10, Super Chipmunk ,Sea Fury, Kawasaki KI-61, P-51D
- rrmichalbarna
- Kontaktovat uživatele:
To je dobře že funguje. Já taky neumím anglicky ale zkoušel jsem to po řádcích co dělal a pomohlo to.
Problem je ve Win10. http://ztrojanek.blogspot.com/2019/12/z ... ntx-k.html
Tak nic , von tam kliká na asi vrátit změny,nebo co to je , nevidim na to. Ale já tam tu možnost nemám:-( Políčko je šedivý.
Tak jdu zkusit od ,,Blembondo,, odkaz.
To políčko jsem měl taky šedivý - po odinstalování ovladače a po znovu nainstalování se mi ta volba starého ovladače tam ukázala
. A už to jede.
L.
L.
Dogfighter,Twinstar,Elan,Pirát,MarabuXL,ArsenalVB10, Super Chipmunk ,Sea Fury, Kawasaki KI-61, P-51D
Takže pomohlo až co našel Blembondo. Odinstalovat jsem taky zkoušel,ale nepomohlo.Díky všem co přispěli.Petr