http://www.jeti-team.com/prijimace-rex-assist-2/
Jeti DS-12
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jeti DS-12
Martine koukni sem, tady je o tom nějaké povídání. myslím, že zajímavé 
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Už to přepínání funguje, ten článek je zajímaví večer to nastuduji. Teď teprve začalo počasí se pohrát s jetinou důkladněji.
Dovolím si dotaz:
U synova vysílače DC-16 se po zapnutí přijímače ozve hláška "Spárováno" a je-li připojen přijímač typu Assist, tak posléze i hláška "Inicializováno". Nastavovat nic nemusel - funguje to automaticky samo...
U mého vysílače DS-12 se při zapnutí přijímače pouze objeví na displeji v horní části pouze nápis "Přijímač spárován" a poté nápis "Inicializováno" a nakonec nápis "Armed".
Což je vše v pořádku. Jen by mne zajímalo jestli a jak se dá u DS-12 nastavit také takovéto hlasové hlášky. Hledal jsem to ve Zvucích na událost ale nenašel jsem.... Ostatní zvuky na události mi fungují normálně (třeba při přepnutí režimů Assistu mám vytvořeny hlášky "Asistent zapnutý", "Asistent vypnutý" nebo "Režim Horizont"...atd
Poradíte??
U synova vysílače DC-16 se po zapnutí přijímače ozve hláška "Spárováno" a je-li připojen přijímač typu Assist, tak posléze i hláška "Inicializováno". Nastavovat nic nemusel - funguje to automaticky samo...
U mého vysílače DS-12 se při zapnutí přijímače pouze objeví na displeji v horní části pouze nápis "Přijímač spárován" a poté nápis "Inicializováno" a nakonec nápis "Armed".
Což je vše v pořádku. Jen by mne zajímalo jestli a jak se dá u DS-12 nastavit také takovéto hlasové hlášky. Hledal jsem to ve Zvucích na událost ale nenašel jsem.... Ostatní zvuky na události mi fungují normálně (třeba při přepnutí režimů Assistu mám vytvořeny hlášky "Asistent zapnutý", "Asistent vypnutý" nebo "Režim Horizont"...atd
Poradíte??
Systém > Systémové zvuky
miglosch píše:Systém > Systémové zvuky
Výborně - odzkoušeno - funguje
Děkuji moc
Zdravím vespolek, vyměnil jsem na rádiu otočné poťáky( poz. 5 a 6) za dvou resp. tří-polohový. U pozice 6 se mi podařilo ho přepsat na dvou-polohový, u pozice 5 mi to nenabídne jinou možnost přiřazení než prop. kanál a reaguje mi na vypínač z pozice Sc. A naopak, vypínač z pozice 5(3-polohový) mi přepíná pozici Sc, kde je přiřazený 2-polohový, a to hned 3-polohově.
Snad jsem to popsal srozumitelně.
Nevíte, kde dělám chybu? Napadlo mě, to přehodit fyzicky uvnitř rádia, ale tím asi nevyřeším nemožnost přiřazení na poz. 5.
Snad jsem to popsal srozumitelně.
Nevíte, kde dělám chybu? Napadlo mě, to přehodit fyzicky uvnitř rádia, ale tím asi nevyřeším nemožnost přiřazení na poz. 5.
Futaba FX-36 nebo Jeti DC-24
sky59 píše:spravne a ked maly lieta s JETI a je vonku zimsie tam mu je zima na ruky
zima na ruky, lebo maly ma nespravnu jeti
Futaba FX-36 nebo Jeti DC-24
mac píše:zima na ruky, lebo maly ma nespravnu jeti
s 900MHz je len kovove telo (na 900MHz to ma mensi dosah ako na 2.4G aspon podla sily signalu to tak vyzera)
aj som koli tomu urobil na skusku rusicku na 2.4G a mozem povedat ze to nie je jednoduche zarusit na 2.4G, ale da sa ked sa vie ako na to
Re: Futaba FX-36 nebo Jeti DC-24
sky59 píše:
s 900MHz je len kovove telo
ee, ved 12tka ma 900M
mac píše:
ee, ved 12tka ma 900M
No na fotografii ten cerveny vysielac 900M nema, takze nerozumiem o com hovoris
sky59 píše:nerozumiem o com hovoris
tak si to po sebe este raz precitaj :
sky59 píše:s 900MHz je len kovove telo
mac píše:
tak si to po sebe este raz precitaj :
Naco pises v hadankach? To na foto ma alebo nema 900M? Ja tam antenu/rucku na 900 nevidim.
Sky59, a ides nam vysvetlit co si myslel vyrokom :
lebo sa nejak zamotavas...
sky59 píše:s 900MHz je len kovove telo
lebo sa nejak zamotavas...
sky59 píše:...To na foto ma alebo nema 900M?
Plastová DS-12 na fotce má vestavěný 900MHz VF modul, nějak nechápu co tady řešíte za hádanky.