Čabas. Já ji dostavěl před pár dny. Měl jsem dva roky od Alferyho A4. S porovnáním s touto F16 totální únik do pohodového letu po kolejích. A-4 v zimě konečně dostala ránu R a střeva putovali dál. Již několik let přehazuji stejný setup, ať to začínalo nanojety od Robbe, Albík od Libora Mašíka, tak i Alfery. Mám Wemotec microfan 50mm s dodělaným kroužkem na 60mm, motor HET 240-15 4800kv, esc 30A a 4 roky staré Turnigy 4s 1500mAh 25-50c. A4 byla docela vrtkavá a musela být stále na páčkách. Lítala hezky, ale záludná, vrtkavá. Na přistání musela jít natažená a lepší byl větřík proti, aby jí vybrzdil. Tato F16 musí také, ale ta co si nechá líbit, to nelze porovnat. Při větříku se nechá proti vybrzdit v hariéru a krásně sednout a i pomalé lety v úhlu jsou paráda. Lítám na půl plynu a nová baterka by musel být fakt zážitek. Těžiště mám asi o cm vpřed, než je udáváno. Nelítá natažená Jinak stavba dodržena dle plánku. Udělam si akorát svůj výtokový kanál, aby seděl na mé edf a na konci měl cca 41mm průměr. Chodí to parádně. Za bezvětří je trochu potíž jí vybrzdit natažením, aby se povedlo sedat lehce. Nebo ona to umí, ale je rozdíl naučit se lehce do zemědělské louky, kde jsou drny

Ten neodpoští a dmychadlo papá zelný. Ale oproti A4 fakt rozdíl a na upraveném trávníku by nebyl žádný problém. Ta by se nechala i chytnout do ruky

Jetště jsem se nedostal na to ozkoušet mixnout klapky. Já jsem spokojený s projevem modelu a řízením. Zatím jsme bez šrámu a to A4 jsem štípnul hnedle při záletu. Tak uvidíme, jak dlouho vydrží. Případně setup poputuje do jiného z Alferyho strojů, ale tenhle se povedl.
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D