Inzerce na letgo
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
Inzerce na letgo
Máte někdo zkušenosti s inzercí na letgo a jaké...?
- Solim Namez
Re: Inzerce na letgo
Mám a zatím dobré.
Pár nákupů a i prodejů jsem uskutečnil. O ceně se dá smlouvat. Zatím mi to připomíná trochu Aukro v začátcích než se tam začali prodávat ve velkém věci z Číny a zmizela podstata Aukra. Na Letgo nakupuji věci z okolí, jeden nákup jsem měl z dálky a šlo to poštou a vše v pohodě. Ale na hajzly narazíš všude.
http://tox232.webnode.cz
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
Hajzlíci jsou všude, ale s tím si poradím. Jde mi o to, že jsem inzeroval pár věcí a chodí mi do mailu spamy.
- Solim Namez
Mám na letgo dva účty a myslím, že počet spamů se nezvýšil.
Mám tam mail kterej používám na různý přihlašování a registrace. Takže mne moc nezajímá co tam chodí, kouknu do něj jednou za půl roku. Možná
. Na Letgo komunikuji přes diskuzi, telefon jsem tam taky nedal.
http://tox232.webnode.cz
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
tox232 píše: Na Letgo komunikuji přes diskuzi, telefon jsem tam taky nedal.
Tak právě já jsem si to zřídil přes telefon s tím, že mi připadalo pohodlnější. Ale aby mi jako odpověď na mé nabídky chodily prasečinky a reklamní bláboly, tak na to se můžu...
Účet na letgo jsem zrušil a zařazuji mezi hnůj, jako je facebook...