1. držiak predného svietidla
2. predné svietidlo
3. 2 x 18650
4. zadná kapsička
5. stredová kapsička
6. spätné zrkadlo
7. 2 zadné svetlá /uvidím, ktoré z nich použijem/
8. box na 2 x 18650
- už len čakať pol roka, kedy mi to dorazí
jio píše:Vytáhnout kolo ven z vidlice a lepit to někde na poli není zrovna to, co bych chtěl dělat.
jio píše:S těmi 10 minutami si docela fandíš.
zdzd píše:
Projdi si technické údaje u těch srágor. Nejdelší dobu funkčnosti jsem našel dva roky. Někde jen dva až tři měsíce, někde není raději uvedená vůbec.
Stojí to zato pravidelně asi dvakrát ročně všechna kola natankovávat? A co to udělá, když už to plníš počtvrté? Kolikrát ročně píchneš?
Asi to má smysl jako prevence před nějakým závodem, nebo maxi tůrou v horách někde u Drakuly. Ale dělat to pravidelně pro pojížďky okresního formátu asi ne. Flastry, pumpička a deset minut jsou odpovídající investice...
Mad_Box píše:Kolik váží ta "kancelář" na řidítkách? Nějak si neumím představit s takovým vakem někde jet trochu v terénu
jio píše:Já to zkusmo dělal s kolem pověšeným na stojanu a s vytaženou baterkou a za 10 minut bych to nedal ani za této situace. Na poli sám bez pomoci někoho, kdo kolo podrží už ani náhodou. Jen rozpojení konektoru k motoru jsem dal napoprvé až za použití kleští. Rukama se mi to podařilo až při hodně velké snaze s rizikem, že si odřu články až to povolí.
jio píše:Jen to otočení na řídítka, když tam je ovládání asi nebude to nejlepší.