tomashr píše:
Zrovna mně jen sotva kdo může podezírat z malé zkušenosti s kompozity či toho, že bych neměl osobní zkušenost...
A právě na základě těchto zkušeností si dovolím tvrdit, že u modelu velikosti a určení MiniCorada je rozdíl vlastností mezi "kompozitem" a "klasikou" minimální. U "warmlineru" o rozpětí 1,5-2m není s dimenzováním klasické konstrukce problém, hmotnost se taky moc lišit nebude a vlastnosti budou také slušné.
Kompozit je u tohoto konceptu (makety nechme stranou) zásadní jednak při růstu velikosti (od tří metrů už je to zcela mimo diskusi) a pak při opravdu velkých nárocích na pevnost kvůli výkonu (styl soutěžního F5B). Ale to už jiné téma...
Nikdo tě jako trenéra F5J nepodezírá z neznalosti, na to to děláme oba moooc dlouho,že?
Ale prostě tvrdím,že kompozity létají lépe. I u takto malých modelech ten rozdíl znát je..není propastný, to rozhodně ne, ale je.
A já to osobně beru tak, že když si jdu zalétat, tak chci mít pocit,že je to perfektní..A to ve všech režimech letu.
Někomu stačí,že to vytočí stoupák a pak musí dolů na plných klapkách aby to dříví nerozlámal. Já to prostě pošlu na hulváta kolmo dolů a při 200km/h za to můžu vzít jak chci. To s dřevěným modelem taky jde, ale většinou to končí předvídatelně

To jsou například ty malé nuance rozdílu...