Díky.
Ale třeba ty webovky Svana, když najedeš do Castolina, tak tam jsou jen obrázky, zjevně nedodělaný stránky.
A u toho Sinkmana jsem našel jen pájení stříbrem a tavidla k tomu.
Trochu blbý tam jet takovou dálku na blint. Kouknu nejdřív, jestli se nezměnila situace v HK.
Tvrdé pájení hliníku
Re: Tvrdé pájení hliníku
S tebou je to těžký.
Tady si stáhni katalog včetně cen bez daně. Castolin nevydává samostatné katalogové listy.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Těžký? S tím dodavatelem Castolinu CZ je to těžký, tu 190-ku dodává jen na cívce a tavidlo vůbec. V cizích katalogách mají jak 190-ku v tyčkách tak tavidlo.
Už jsem zaůkoloval jednoho v česku žijícího poláka, až pojede k příbuzným, tak mi AlumWelda koupí. Stejně jako před časem nitrometan.
Už jsem zaůkoloval jednoho v česku žijícího poláka, až pojede k příbuzným, tak mi AlumWelda koupí. Stejně jako před časem nitrometan.
AlumWeld se dá koupit rovnou z polského webu, cena poštovného je cca 220 Kč. Nezapomeň si koupit i ty vodičky.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
RCdrakula píše:AlumWeld se dá koupit rovnou z polského webu, cena poštovného je cca 220 Kč. Nezapomeň si koupit i ty vodičky.
Ty jsi ho zkoušel koupit na Alegru? Jak to probíhá s placením?
A jestli jsi ho koupil, už jsi ho zkoušel?
Kupoval jsem ho na aukru, když ho tam ještě měli. I s českými návody. Teď se dá koupit přímo na jejich stránkách. PB hořákem to moc nešlo, ale s kyslíkovým docela dobře.
Celeron píše:Těžký? S tím dodavatelem Castolinu CZ je to těžký, tu 190-ku dodává jen na cívce a tavidlo vůbec. V cizích katalogách mají jak 190-ku v tyčkách tak tavidlo.
Ten odkaz na Castolin.cz jsem ti dával jenom kvůli tomu katalogu a ceníku, aby jsi měl přehled. Jinak jak jsem ti psal, kusovky se dají kouit v MB. S tím AlumWeld zkušenosti nemám, ale ta tavicí teplota odpovídá spíš měkkému pájení a pájet hliník tím PB hořákem je u nějakých choulostivějších věcí dost problematické, protože prohříváš velkou plochu a špatně se odhaduje, kde to přehřeješ. ten PB kyslíkový autogen je na to podstatně výhodnější.