Hlasování: Mapa modelářských letišť a plácků

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.

Má mapa letišť a plácků smysl?

Je to blbost, nezajímá mě to
3
6%
Nápad dobrý, provedení mizerné
15
29%
Přidám svoje místo
33
65%

Celkem hlasů: 51

Zpráva
Autor
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od happy_cz »

To prdlajs : Tak tomu se rika slepota, tvuj link jsem uplne minul a ted tu objevuji objevene :D Takze jsem udelal to same, navic jsem tam naimportoval data od zdzd a pridal par vlastnich bodu :)

To zdzd : pokud bys s tim mel problem, dej vedet, stahneme to a zacneme od nuly.

To Walhalla : Koukam, pridavas nejenom ty :)

Mapy jsem zpristupnil z adresy http://rcmapy.pupky.com :!:
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Marcos »

Tak jsem tam přidal taky bodík. Chtelo by tu adresu dostat i do jinych vlaken :twisted:
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Walhalla »

happy_cz:

akorat porad mam "problem" s tim smazanim. pokud to bude zcela a uplne verejne, tak muze nejaky "hacker" prijit a vsechno smazat. navic i ja se vcera asi omylem stal takovym nechtenym "hackerem", kdyz jsem posouval mapu a omlylem zavadil - zachytil jeden bod a posunul ho.. A logicky okamzite nevedel, kde byl. Zavrel jsem okno, ale zda se to ulozilo nevim... :-(

Takovemu lajdactvi (ano, dobrovolne se priznavam) at uz umyslnemu nebo neumyslnemu by chtelo nejak zabranit
MaXa
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od MaXa »

prdlajs píše:S Petrem Patočkou jsem tedy v kontaktu, uvidíme co z toho vypadne.
Zatím mi nic neposílejte ani nepřidávejte místa do té mapy, díky. Dám vědět.

Čtěte i dřívější příspěvky a dejte "PRDLAJSOVI" čas. Souhlasím s "PP", že s omezením roste důležitost této (nebo jakékoli jiné) mapy. Buď zústanete u projektu jako třeba udělal ZDZD (to je ta "10 minutovka") nebo se udělá něco co mají autíčkáři (to chce více času).

Přemýšlejte co by se tam mělo uvádět za data (filtrace) nebo nad formou zveřejnění (třeba by se nabídl i server RCMANIA.CZ)
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od happy_cz »

V pohode, pridavejte dal, mapa se da exportovat, takze by pripadne prenositelnosti nic nemelo vadit.

Co se tyka uprav/modifikaci, dokud nekliknete na "Ulozit/Hotovo" nic se nedej, vase zmeny se v mape neprojevi.
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

Hradec Králové

#36 Příspěvek od rbiciste »

Dobrý den,
Přidal jsem letiště hradeckého Modelklubu a Juniorklubu. Doufám, že se na mě nebudou zlobit. Dal jsem tam ještě louku za domem, kam chodím já.
Radovan
Fiba

#37 Příspěvek od Fiba »

Pridal jsem plochy, ktere znam - RC Airport Slatina - snad se na mne clenove tohoto klubu nebudou zlobit. A ted chodim litat na Rohansky ostrov - kde najdete takovou plochu vedle stanice metra.
http://www.mapy.cz/#x=133164288@y=13598 ... vat@ad=%20
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Walhalla »

Fiba píše:Pridal jsem plochy, ktere znam - RC Airport Slatina - snad se na mne clenove tohoto klubu nebudou zlobit. A ted chodim litat na Rohansky ostrov - kde najdete takovou plochu vedle stanice metra.
http://www.mapy.cz/#x=133164288@y=13598 ... vat@ad=%20

neni tam trochu tesno? kdyz koukam na tu mapu, tak to nevypada prilis velky.. s cim tam litas?
Fiba

#39 Příspěvek od Fiba »

Litam jen s malym Viperem, ale rozmer te plochy je podle map 600x200m. Zkus si to zmerit. A ta plocha je ted uplne cista cela uvalcovana.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Hoki »

Fiba píše:Litam jen s malym Viperem, ale rozmer te plochy je podle map 600x200m.

Schválně jsem zkusil změřit tu plochu na dostihovém závodišti, kde se vejdu i s 3m větroněm a s různýmy elektrolety (spaláci tam nesměj) a má to 200x450m. Takže 600x200 je taky dobstačující rozměr. Já to mám lemované vysokýmy topoly a tribunou. 8)
Fiba

#41 Příspěvek od Fiba »

No tady jsou topoly take, ale az na brehu Vltavy :lol:
A mezitim je jeste stare fotbalove hriste, golfove odpaliste a nejake krovi. A z druhe strany jsou jen panelaky na Invalidovne :wink:
No je to vhodne tak na elektry a mozna male vetrone. Co si kdo troufne. Me se na tom libi, ze je to ted uplne hola plocha - za libovolneho vteru se tam da i s malymi modely startovat ze zeme.
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Brabouk »

Tak jsm přidal nový letiště v Ivančicích. Jen tak pro informaci, 6-7 září se v Ivančicích lítá Mezinárodní soutěž v kategorii F3B. Staví se kvůůli tomu nový letištní pocha s asfaltem a ještě zvlást travnatá plocha. Příští rok by se tady mělo konat Mistrovství světa. Je někdo, kdo má v plánu na tu letošní soutěž přijet?
midar

#43 Příspěvek od midar »

Klubové letiště Groble u Bohumína - na mapy.cz plocha u prostřed. V podstatě neveřejné.

Souřadnice :
Loc: 49°55'33.33"N, 18°22'43.6"E
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Marek71 »

Dajú sa nejakým sposobom na google maps zistiť GPS súradnice tých pláckov ? Rozmýšľam totiž o tom, že by som tie plácky pridal do TomTom-u ako body zájmu a hodil to na www.poi.cz. Samozrejme, asi nie všetko, potreboval by som vašu pomoc, aby ste tam doplňovali, upozorňovali na chyby, atď... Bol by o toto záujem ? Alebo používate klasické mapy pri ceste autom ? :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
awe_cz

#45 Příspěvek od awe_cz »

Marek71 píše:Dajú sa nejakým sposobom na google maps zistiť GPS súradnice tých pláckov ? Rozmýšľam totiž o tom, že by som tie plácky pridal do TomTom-u ako body zájmu a hodil to na www.poi.cz. Samozrejme, asi nie všetko, potreboval by som vašu pomoc, aby ste tam doplňovali, upozorňovali na chyby, atď... Bol by o toto záujem ? Alebo používate klasické mapy pri ceste autom ? :-)

Na google maps nevim, snad jenom pres API, ale treba mapy.cz umi ze zakladniho interface - pocitam, ze souradnice chces ve WGS-84...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“