Roudnice nad labem

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
BadBoy

#16 Příspěvek od BadBoy »

To Vigo:

Já jsem byl jen smutný z toho jak dopadla přímo finálová část aerobatic cupu, jinak doprovodný program byl super! Albatros tam lítal pěkně nad zemí, ale nejlepší byl stejně sólo let jednoho člena flying bulls, ten to tam řezal přímo přede mnou těšně nad zemí z lopingu a to bylo něco!:)
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kabriolin »

Pivo a klobáska to byl nejlepší zážitek dne :lol: To že jsem to zapijel tekutinou jménem PITO páč jsem řidič bylo stejně hnusné jako ozvučení a organizace :x Přijel jsem tam na desátou a když už jsem odvážně projel nesmyslným zákazem vjezdu bez doplňkové cedulky "pro náštevníky show"(jen vedle šipka že tím směrem je letiště - ale kdyby to bylo na flojdech jsou karty v jejich rukou přesto, že to bylo myšleno pro náštěvníky! ) a vystál kvalitní frontu až přímo k ústí do parkoviště a ten prďola v barevné vestičce zamával že plno :lol: znamenalo to že jsem ušetřil kilo a zapíchnul své mondeo přímo proti výjezdu u krajnice... a než jsem vystoupil stálo tam tak pět aut a počet narůstal :lol: Pak to co říká vzduchoplavec... zvuk hrůza, obraz doslova "bez komentáře" a počasí na čtýru... kolega tam přijel s cílem ukořisti od Světlany Kapaniny podpis a to se nakonec naštěstí kolem čtvrté povedlo :wink: Jednoznačně tu už zaznělo že nebejt profíků na padesátkách (redbull team) tak je nuda... JET byl také zajímavé zpestření a historické poletuchy šli dobře fotit... tím ale + končí... jo ještě jsem uvítal hromadu hajzlíků, kteté byli většinou prázdné což bývá vzácnost , ale zde jsem to i chápal :lol: Pro letošek to stačilo...
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kokoumes »

No ja tam jet chtel...ale nakonec sem zustal doma a po chvili zjistil ze davaji primy prenos na CT4Sport... Sice nebylo videt jak se stridaji (vzlety a pristani) ale zase u toho byl skvely komentar od slecny z pocasi na CT1 a nakyho trenera akrobacie :lol: . Ale i tak to po chvilce byla trochu nuda...Cekal sem vic znacek na kterych soutezi :roll:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jojo komentovala to Zarybnicka. Kdyz by byla slyset, tak mozna i zajimave.

Ja jsem zase chtel ukoristit snimek Svietlany Kapaniny, ale kdyz jsem ji nahodou zahledl mihnout se na obrazovce, jak se chysta u era, tak nez jsem tam dobehl, tak uz sedela vevnitr. Takze mam snimek jen z kokpitu. Coz me taky pekne otravilo :?

Nicmene par snimku zde:

http://www.letecka.cz/skutecna.htm

(Kapanina vravo nahore)
mařka

#20 Příspěvek od mařka »

kokoumes píše:No ja tam jet chtel...ale nakonec sem zustal doma a po chvili zjistil ze davaji primy prenos na CT4Sport... Sice nebylo videt jak se stridaji (vzlety a pristani) ale zase u toho byl skvely komentar od slecny z pocasi na CT1 a nakyho trenera akrobacie :lol: . Ale i tak to po chvilce byla trochu nuda...Cekal sem vic znacek na kterych soutezi :roll:

Nebyl ten trenér náhodou Petr Jirmus, dvounásobný mistr světa v akrobacii? Něco jsem zaslechl z repráků přes to techno :).

Jinak souhlas, doprovodný program byl super (Flying Bulls jsou prostě jedničky, úplně mě mrazilo v zádech), ale ostatní bylo dost amatérské, hamba pořadatelům (parkování, společný vjezd aut a pěších diváků, ozvučení atd.)
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od kokoumes »

mařka píše:
kokoumes píše:No ja tam jet chtel...ale nakonec sem zustal doma a po chvili zjistil ze davaji primy prenos na CT4Sport... Sice nebylo videt jak se stridaji (vzlety a pristani) ale zase u toho byl skvely komentar od slecny z pocasi na CT1 a nakyho trenera akrobacie :lol: . Ale i tak to po chvilce byla trochu nuda...Cekal sem vic znacek na kterych soutezi :roll:

Nebyl ten trenér náhodou Petr Jirmus, dvounásobný mistr světa v akrobacii? Něco jsem zaslechl z repráků přes to techno :).

Jinak souhlas, doprovodný program byl super (Flying Bulls jsou prostě jedničky, úplně mě mrazilo v zádech), ale ostatní bylo dost amatérské, hamba pořadatelům (parkování, společný vjezd aut a pěších diváků, ozvučení atd.)

Je to možný :D
georg
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od georg »

Nebyl jsem, chtěl jsem, ale vytekl mi chaldič ve feldě :D :D . Tak jsem jel na letiště začalo pršet a jel jsem dom. Minulý rok když jsem byl v roudnici jsme se totálně pohádali na výjezdu z parkoviště, takže jsem byl dost odrazen. Chtěl bych jet do hradce v létě až bude hezky a budu mít prázdniny. Jinak v kufru jezdim s vodárnou na doplnění když zastavím.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Kovboj

#23 Příspěvek od Kovboj »

Neví někdo jestli nebude v TV opakovačka? O tom že to měli dávat v TV jsem neměl ani ponětí :-(
koko
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od koko »

Podivej se na net na CT 4 sport. Vim ze to jeste v noci opakovali. Pokud nic, muzu se nechat prekecat a vypalim ti to. Mam to na PWR. Ale k upadnuti to neni.
Kovboj

#25 Příspěvek od Kovboj »

koko píše:Podivej se na net na CT 4 sport. Vim ze to jeste v noci opakovali. Pokud nic, muzu se nechat prekecat a vypalim ti to. Mam to na PWR. Ale k upadnuti to neni.

Diky, aby me to zajimalo tak abych to musel mit vypalene, to zas taky ne ;-)

Nicmene, pokud se na to chce nekdo podivat tak to na CT4Sport davaji dneska od 11:00 do 12:35.
mařka

#26 Příspěvek od mařka »

Kovboj píše:
koko píše:Podivej se na net na CT 4 sport. Vim ze to jeste v noci opakovali. Pokud nic, muzu se nechat prekecat a vypalim ti to. Mam to na PWR. Ale k upadnuti to neni.

Diky, aby me to zajimalo tak abych to musel mit vypalene, to zas taky ne ;-)

Nicmene, pokud se na to chce nekdo podivat tak to na CT4Sport davaji dneska od 11:00 do 12:35.

Tak jsem to nahral dnes z CT4 Sport. Zkusim to zkomprimovat na nejakou rozumnou kvalitu a umistit nekam na web... Jinak se to da pustit streamovane z archivu CT http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/08.06.2008/20847129201-13:55-4-world-aerobatics-cup-2008.html
Kovboj

#27 Příspěvek od Kovboj »

mařka píše:Tak jsem to nahral dnes z CT4 Sport. Zkusim to zkomprimovat na nejakou rozumnou kvalitu a umistit nekam na web... Jinak se to da pustit streamovane z archivu CT http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/08.06.2008/20847129201-13:55-4-world-aerobatics-cup-2008.html

No jak jsem tak na to koukal v televizi, tak si nějak nedokážu představit to ještě víc zkomprimovat :-( No aspoň že to vysílali širokoúhle.
mařka

#28 Příspěvek od mařka »

Kovboj píše:
mařka píše:Tak jsem to nahral dnes z CT4 Sport. Zkusim to zkomprimovat na nejakou rozumnou kvalitu a umistit nekam na web... Jinak se to da pustit streamovane z archivu CT http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/08.06.2008/20847129201-13:55-4-world-aerobatics-cup-2008.html

No jak jsem tak na to koukal v televizi, tak si nějak nedokážu představit to ještě víc zkomprimovat :-( No aspoň že to vysílali širokoúhle.

V originálním bitrate to má přes 2 GB. Zkusím to dostat na velikost 500 MB, to bude ještě koukatelné, neboj :).
siemens
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od siemens »

Bezmozku: dnes jsem koukal na reprizu roudnice na čt sport jsi byl videt v zaberu pri vyhlaseni :D
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Kabriolin »

Přidávám se s drobnou galerii www.modelari.net a v sekci "Letecké dny" to najdete.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“