B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Re: B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Ještě jsem předělal ten čumec s výzbrojí, ono to není vidět ale až to natřu... A začínám si hrát s kabinkou aby holky měly kde sedět a netáhlo na ně 
jyrry.webnode.cz
Děsná pauza...
Ale už mi snad "řemen naskočil" a popojedem.
Na holky už netáhne, zítra vyrobím správně zelený papír a polepím to "sklo":
Mezitím uschne část výškovky a budu ji moci řádně přidělat zpět.
Ale už mi snad "řemen naskočil" a popojedem.
Na holky už netáhne, zítra vyrobím správně zelený papír a polepím to "sklo":
Mezitím uschne část výškovky a budu ji moci řádně přidělat zpět.
jyrry.webnode.cz
No a teď zbývají už jen drobné provozní oděrky 
jyrry.webnode.cz
V rámci poletové údržby je křídlo zase slepené a čeká na potahy, rozkřáplé motorové lože nové, přepážka vlepená zpět do gondoly ... 
Druhé křídlo dopadlo mnohem lépe...
Druhé křídlo dopadlo mnohem lépe...
jyrry.webnode.cz
On to přežil nosník? nebo jak jsi ho navazoval?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Nepřežil; jeden se vyškubnul ze spoje v místě lomení, druhý jsem navázal šikmým řezem a přelepením lištou.
Zavázal jsem se že (pokud to zase nerozbiju při startu) nebudu i nadále létat přemety
Zavázal jsem se že (pokud to zase nerozbiju při startu) nebudu i nadále létat přemety
jyrry.webnode.cz
Druhé křídlo byla už malina
A zase přišlo opětovné zjištění že asijské babičky šetří lepidlem 
jyrry.webnode.cz
No, není olive drab jako olive drab ... 
... se to moc nepotkalo...
Ale z pěti metrů už je to fuk a poletí to i tak
... se to moc nepotkalo...
Ale z pěti metrů už je to fuk a poletí to i tak
jyrry.webnode.cz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Dals bílej a nebo šedivej podklad (základ, tmel, plnič) a nebo to mělo černej podklad?
Takový špumprnákle s tím nedělám, šla tam (tupováním) lesklá syntetika 2013 v khaki odstínu (jediná plechovka co se v tom odstínu dala rozumně koupit), na to matný přestřik a po cca měsíci (?) na něj ta Tamyia (až když jsem na ni narazil). Ale ono to má úplně stejný odstín vedle na bílým kartonu který jsem měl podložený, tak si myslím že by ty špumprnákle stejně nepomohly.
jyrry.webnode.cz
Má to pořád stejně jiný odstín i na světlé 0,4mm překližce (rámování kabiny) i na čiré folii (stříkané rámování čelního skla):
Nedělám si z toho vůbec hlavu, ani z nějakých šrámů, otlačenin, zvlnění potahu, barevných nesouladů, štěrbin, .... ; kdo si řádně prohlížel fotky WWII (i skutečná éra na airshow), ten ví že to nejsou žádné mýdlové krasotinky a jejich nablýskanost je koukatelná hlavně z dálky
Nedělám si z toho vůbec hlavu, ani z nějakých šrámů, otlačenin, zvlnění potahu, barevných nesouladů, štěrbin, .... ; kdo si řádně prohlížel fotky WWII (i skutečná éra na airshow), ten ví že to nejsou žádné mýdlové krasotinky a jejich nablýskanost je koukatelná hlavně z dálky
jyrry.webnode.cz
To je míchanice 
Proužek uprostřed je origo Oracover olive drab. Na gondole je Industrol S2013 khaki 5450 zmatněný matným lakem Duplicolor. Na zbytku původní kabiny je vpravo původní barva od výrobce (BH), nalevo přes ní stříknutá Tamyia olive drab.
Proužek uprostřed je origo Oracover olive drab. Na gondole je Industrol S2013 khaki 5450 zmatněný matným lakem Duplicolor. Na zbytku původní kabiny je vpravo původní barva od výrobce (BH), nalevo přes ní stříknutá Tamyia olive drab.
jyrry.webnode.cz
Dnešní, v pořadí již třetí zálet, foceno po přistání => tentokrát jsem to nerozbil 
Ještě mám (asi) video; dám až ho vyvolám
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z_5sGlIP_Po[/youtube]
Ještě mám (asi) video; dám až ho vyvolám
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z_5sGlIP_Po[/youtube]
jyrry.webnode.cz