Easy Glider Pro Elektro aneb nezačínat na stíhačce
jak tak brouzdám po netu a hledám, tak jsem našel stránku kde mají tento kužel a ten by šel použít, je jen o 4 mm měnší, někde jsem četl, že prodávají kužele pohodalet, ale u tohoto je výrobce přímo ta stránka?? Je to kužel od pohodalet nebo od jiného výrobce, případně jsou kvalitní??
Četl jsem tu dost špatné věci o kuželech od jiných výrobců, tak se radši ptám.
PS:CHtěl sjem psát na mail pohodaletu, ale třikrát se ot během asi 4 hodin vrátilo, že to nejde na ten mail poslat!:(
Četl jsem tu dost špatné věci o kuželech od jiných výrobců, tak se radši ptám.
PS:CHtěl sjem psát na mail pohodaletu, ale třikrát se ot během asi 4 hodin vrátilo, že to nejde na ten mail poslat!:(
Lindbergh píše:....tak jsem našel stránku kde mají tento kužel a ten by šel použít
Tento kužel mám a jsem s ním naprosto spokojen....
Tak když ho máš, tak mi prosím řekni jeho přibližnou váhu, jestli si to náhodou nepamatuješ, díky. Chci si propočítat, jestli nebude moc těžký. Mám dost lehký baterky, mají jen 112 g a dávat je moc dozadu, by nebylo zrovna jednoduché.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
BadBoy píše:Lindbergh píše:....tak jsem našel stránku kde mají tento kužel a ten by šel použít
Tento kužel mám a jsem s ním naprosto spokojen....
Tak když ho máš, tak mi prosím řekni jeho přibližnou váhu, jestli si to náhodou nepamatuješ, díky. Chci si propočítat, jestli nebude moc těžký. Mám dost lehký baterky, mají jen 112 g a dávat je moc dozadu, by nebylo zrovna jednoduché.
Namám to tady, musel bych jet do garáže, odmontovat a přivézt domů (máme takovou tu nástěnnou digi váhu v kuchyni) a pak zase odvézt a nasadit...Když to nikde neseženeš, tak to pro tebe rád udělám, ale zdá se mi to dost "kostrbaté" řešení. To to nikde na Netu není, nebo v modelářských potřebách neví??? Co poslat mail s dotazem na váhu???
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Lindbergh píše:Namám to tady, musel bych jet do garáže, odmontovat a přivézt domů (máme takovou tu nástěnnou digi váhu v kuchyni) a pak zase odvézt a nasadit...Když to nikde neseženeš, tak to pro tebe rád udělám, ale zdá se mi to dost "kostrbaté" řešení. To to nikde na Netu není, nebo v modelářských potřebách neví??? Co poslat mail s dotazem na váhu???
Tak to je v pohodě, myslel jsem, že to máš u sebe, já to nějak seženu to nebude snad takovej problém!:)