Návod na akrobaticke prvky

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sela
Kontaktovat uživatele:

Návod na akrobaticke prvky

#1 Příspěvek od sela »

Ahoj
Shanim na netu nejaky navod jak zacit s aspon zakladni akrobacii. Nasel jsem sice psany navod, ale nevite treba jeste o nejakem jinem, napr. obrazkovem........ 8O
diky :D
sela
Fox
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fox »

To neznáš nikhoho kdo by ti mohl něco předvést ??
_George_
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od _George_ »

http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
pepin

#4 Příspěvek od pepin »

spoj se s prodejnou modelar-vanouch.mozna jeste ma ze starych zasob brozuru o letani s rc modelykde byla velice prehledna publikace,jak letat f3a sestavu,vsechny obraty jsou zde ilustrovany s podrobnym popisem a grafickym znazornenim vychylek,stejne jako do ktereho obratu jit po vetru a naopak.Preji ti pevne nervy a nenech se odradit,je to beh na dlouhou trat.Zaletat to rovne jde ale pouze s f3a specialem,tak se netrap kdyz to tve letani nebude dostatecne kulate,nebo hranate.Drzim Ti palce,at se dari :wink:
Ondrej

#5 Příspěvek od Ondrej »

Stanly

#6 Příspěvek od Stanly »

Poslal jsem ti neco na email treba ti to pomuze. :wink:
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

Re: Návod na akrobaticke prvky

#7 Příspěvek od AAddaamm »

sela píše:Ahoj
Shanim na netu nejaky navod jak zacit s aspon zakladni akrobacii. Nasel jsem sice psany navod, ale nevite treba jeste o nejakem jinem, napr. obrazkovem........ 8O
diky :D
sela

Prosím Vás, zkuste opravdu dřívě než se zeptáte zkusit stlačit tlačítko hledat. Toto téma je zde označeno dokonce jako důležité. http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... pic&t=3474 Tímto nechci být nějak panovačný, ale myslím, že hodně podobných věcí se tu řešilo. Ale vždy se najde vlídná duše která poradí a napíše kde co hledat. Tímto tě opravdu nechci nějak urazit ... Zdravím tě a ať se ti daří.
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
rohe
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od rohe »

Taky se přikláním být trochu důslednější v hledání....
<b> akrobacie </b>
AAddaamm
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od AAddaamm »

Opravdu jsem nechtěl nějak urazit, ale už jsem byl nejen tady, ale i na jiných fórech moc a moc vybízen ke napřednému hledání ...
KATANA X Lite
DIABLOTIN ( 15 ccm )
Sprint
ZooMBI
...
sela
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od sela »

v pohode - ten odkaz zde jsem nasel - ale zde je to pouze popsane, coz jsem nasel i googlu - na webu p. Hnilici.......
nize citovany clanek na http://www.rc.nareks.cz/ACR/akrobacie_vyvrtka.htm jsem nedokazal vygooglovat a doted jsem tento web neznal..... takze sorry a zkusim se polepsit ( priste nebudu hledat 2 h ale rovnou 4 :D )

diky za zaslany podklady na mail, doufam, ze z toho vseho uz nejak ty zaklady zvladnu.

kazdopadne pro vsechny kdo zacinaji - na tom webu rc.nareks.cz - je vse suprove popsany - prave i to jak "maji byt packy" na vysilačce...
diky vsem mejste se a letu zdar :D

ps neurazil jsem se :twisted: :twisted: :D :D
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Marek71 »

sela:
Ahoj, tak presne to z toho nareks.cz mám aj ja. Teraz som dorazil do Nemecka a našiel som niečo podobné v NTB, ale vidím, že už si si poradil. Ale pošlem ti to na mail a uvidíš...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“