Nebude ale můžeš si stáhnou češtinu v tomto vlákně.Pucmeloud píše:Nějak jsem to asi neochopil: když nahraji tento nový SW, bude mi fungovat ta stará čeština pro hlasovou telemetrii?
koko: to vypadá dobře ale nejde regulovat hlasitost
Nebude ale můžeš si stáhnou češtinu v tomto vlákně.Pucmeloud píše:Nějak jsem to asi neochopil: když nahraji tento nový SW, bude mi fungovat ta stará čeština pro hlasovou telemetrii?
koko píše:Tohle prý taky funguje
https://www.banggood.com/Portable-Mini- ... rehouse=CN
ellet píše:koko: to vypadá dobře ale nejde regulovat hlasitost
Jester80 píše:....
Ještě jeden dotaz k HOTT, dá se sehnat samotné čidlo teploty, která by fungovalo samostatně bez telemetrického modulu?
S tou hlasitostí máš pravdu, to by mohlo stačit.Lark píše:Jak je to s tou regulací hlasitosti? U MX-20 nejde přiřadit poťák pro řízení hlasitosti? Na MC-20 je to v menu "Basic Settings" a stejný poťák pak funguje na sluchátka i reprák.
A ještě dotaz k té nové verzi 2.018. Dají se v ní na MC-20 už používat i vlastní hlášky v MP3, nebo WAV?
Lark píše:Teplotní čidla se bohužel dají připojit jen přes ten General modul. Je to vlasně jenom termistor. Zrovna tak je to s čidly otáčkoměru.
Já jsem to nahrál přímo z VDFEditoru do Tx, protože mě to čarování s kartou moc nevyhovuje (myslím si ale, že ne, protože Tx by měl user soubor poznat - typ (system nebo user) je uložen v souboru.Lark píše:Ještě dotaz abych to nemusel hledat. Kam se ty vlastní hlášky nahrávají? Je pro ně nějaký konkrétní adresář na SD-kartě?
Himbajs tak to vůbec nevím, že tohle moje rádio umí! Hned večer vyzkouším, díky moc.Lark píše:Na MC-20 je to v menu "Basic Settings" a stejný poťák pak funguje na sluchátka i reprák.