Kde lítáte v okolí Kralup n/Vltavou?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
DundeeV

Kde lítáte v okolí Kralup n/Vltavou?

#1 Příspěvek od DundeeV »

Ahoj,
Máte někdo nějaký tip kde se dá létat v okolí Kralup n/Vltavou, Nelahozevsi - prostě někde poblíž?
valino
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od valino »

zdar
Bydlím u Velvar. S malejma do 1m chodím na pole za barák a s většíma jsem jezdil na letiště do Sazený. teď je to tam na prd, páč je tam vysoká tráva. Nechci prudit piloty UL, proto nechodím na jejich plochu. Asi naložím sekačku a kus louky za letištěm posekám. Ještě je tu možnost Hořín, ale ten já mám 23 km, Kralupy asi tak 30.
Někde u Kralup by mělo být také nějaké místečko, ale nenašel jsem. Když něco objevíš, dej vědět, modelářů je tady v okolí víc.
Čop
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Čop »

Z Kralup do Hořína je to 18km. Na kopec se chodí na Jeviněves (kousek před Hořínem), nebo do Bohnic na skálu. Hořín je nejlepší. Obrovská plocha bez jedinýho stromu, kousek asfaltu, jinak udržovaná tráva.
Spíš lítač než stavěč...
letavec

#4 Příspěvek od letavec »

no pokud vyžaduješ letiště tak jedno pěkný je u Neratovic (slušná asfaltová plocha, pár laviček a klem spoustu místa)
cesta: z Kralup na Veltrusy-Vojkovice-....Obříství-až na křižovatku na Štěpáně-tam doprava a pořád rovně přes koleje a za kolejema je odbočka vlevo(Neartovice) ale dáš se VPRAVO za křovím je polní cesta a jseš tam po 300m
awe_cz

#5 Příspěvek od awe_cz »

letavec píše:no pokud vyžaduješ letiště tak jedno pěkný je u Neratovic (slušná asfaltová plocha, pár laviček a klem spoustu místa)
cesta: z Kralup na Veltrusy-Vojkovice-....Obříství-až na křižovatku na Štěpáně-tam doprava a pořád rovně přes koleje a za kolejema je odbočka vlevo(Neartovice) ale dáš se VPRAVO za křovím je polní cesta a jseš tam po 300m

Hledal jsem a nenasel - odkaz na mapu / GPS souradnice by nebyly?
vojco
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od vojco »

ta Sazená je v pohodě, i když ta tráva. Už jsem tam utrh podvozek. Dnes tam půjdu a posekám to trošku :roll:
mnov

#7 Příspěvek od mnov »

letavec píše:no pokud vyžaduješ letiště tak jedno pěkný je u Neratovic (slušná asfaltová plocha, pár laviček a klem spoustu místa)

No jo, ale tam je cedule: jen pro členy klubu.... a pak se mi zdá, že tam byl i jiný problém. Jakým způsobem se tam dá jít polétat?
mnov

#8 Příspěvek od mnov »

awe_cz píše:

Hledal jsem a nenasel - odkaz na mapu / GPS souradnice by nebyly?

Asi myslí tohle: http://www.mapy.cz/#x=133235856@y=136587504@z=16@mm=FP
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“