Protoze mam o vikendu byt v dubnanech, premyslim o moznosti vzit s sebou letadlo - nevite kde se v okoli leta?? nerad bych nekoho sundal. diky za info....sela
prostor pro litani v okoli Dubnan - okres Hodonin
- sela
- Kontaktovat uživatele:
prostor pro litani v okoli Dubnan - okres Hodonin
Ahoj
Protoze mam o vikendu byt v dubnanech, premyslim o moznosti vzit s sebou letadlo - nevite kde se v okoli leta?? nerad bych nekoho sundal. diky za info....sela

- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
Tuto sobotu 7.6 probíhá slet modelů v Rakvicích z dubňan cca 40km.Co vím tak tam budou i kluci s vystoupením WW1 s 3m letadly.Přijeď se podívat.Jinak já létám buď na letišti v holíči nebo na letišti AST Hodonín u Dolních bojanovic cca 7km od dubňan.a přímo v dubňanech je taky plácek za motokrosovou dráhou nevím jestli tam ještě dnes někdo létá ale cca před rokem se tam modeláři scházeli
Radim
- sela
- Kontaktovat uživatele:
RadimHnilica píše:Tuto sobotu 7.6 probíhá slet modelů v Rakvicích z dubňan cca 40km.Co vím tak tam budou i kluci s vystoupením WW1 s 3m letadly.Přijeď se podívat.Jinak já létám buď na letišti v holíči nebo na letišti AST Hodonín u Dolních bojanovic cca 7km od dubňan.a přímo v dubňanech je taky plácek za motokrosovou dráhou nevím jestli tam ještě dnes někdo létá ale cca před rokem se tam modeláři scházeli
ahoj
chtel jsem se zeptat - na Tvych strankach mas perferktní navod na zacatky akrobacie, jen jsem v nich nenasel obrazky, na ktere ma byt odkaz, nevis nahodou kde by sly sehnat. diky za info letu zdar....