B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Re: B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
No ale koukal jsem, že Michal už má jinej dvoumotorák... Docela mi dělá chutě, na živo ty éra vypadají moc moc hezky.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
viděl jsem třeba tenhle
Možná i budeš vědět co to je za letadlo 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:... koukal jsem, že Michal už má jinej dvoumotorák...
On to pere na facebúk?!? No to bych se na to podíval jestli tady nezaloží vlákno
Ale bude to cihla... píšou 255g/dm2...
A ten Tigercat, to je bublinkáč; škoda že tyhle výlisky vypadají hezky jen chvíli po vyndání z krabice; o těch nádherných vrtulích ani nemluvím, dostanou travnatý facelift jen se to rozjede...
jyrry.webnode.cz
Nevim, třeba dogfighter mi vydržel hezkej dlouho, hlavně když občas dostříkneš nějaké poškození z boje...
Kolega má na letišti miga 21 a Yak 130 a super, pochvaluje si je. A lítá to moc hezky.
Se mi do toho plete počasí, musím na letiště a pak to přibývá pomalejc
Zadařilo se mi skloubení plastoslintu s NC frézováním, docela to na sebe sedlo
Už to začíná vypadat, teď budu ještě modelovat (3D data) tu příď s kulometama:
Zadařilo se mi skloubení plastoslintu s NC frézováním, docela to na sebe sedlo
Už to začíná vypadat, teď budu ještě modelovat (3D data) tu příď s kulometama:
jyrry.webnode.cz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Plastoslint, to je krásnej název. Máš na něj Copyright nebo je Open Source?
Haupna pěkný. Laufy na vejšku jsem zkoušel tisknout 10 mm průměr na křídla a kvůli těm náznakům chlazení to nebylo úplně ideál i pro další povrchovou úpravu. A taky žádná pevnost, přece jen to je dost na ráně. Nakonec klasika, soustružení a frézování z Al kulatiny a černej elox v kyblíku s ledem.
Jirka
Haupna pěkný. Laufy na vejšku jsem zkoušel tisknout 10 mm průměr na křídla a kvůli těm náznakům chlazení to nebylo úplně ideál i pro další povrchovou úpravu. A taky žádná pevnost, přece jen to je dost na ráně. Nakonec klasika, soustružení a frézování z Al kulatiny a černej elox v kyblíku s ledem.
Jirka
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:Dře to ale jde to
nevim z ceho to tisknes,ale na spita mame vytisknuty kanony a je to dost nestastny. na slunicku trosku vadnou a ohybaji se. to ze to praska na pockani je vec druha...
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
doubravka píše:... ze to praska na pockani je vec druha...
No mně zatím praskaly jen když jsem jimi opřel éro o zem
Černý PLA, klasika, zatím jsem náznaky praskání či ohýbání za tepla neviděl, ovšem koukat se na ně dá tak ze dvou a více metrů čímž vhodně doplňují moje éro
jyrry.webnode.cz
Celeron píše:... Laufy na vejšku...
Mají průměr 4,2mm - taková droboť ... a po tisku jsou děsně zaníťovaný; vezmu to smirkem, pak matnou černou a hotovo, stejně je to spotřebák (jako na ztrácení, ne na zapichování do hlíny
jyrry.webnode.cz
Dneska čas pracuje za mně aneb přemlouvání lišt aby zůstaly ohnuté (WAWA 5x5) :
jyrry.webnode.cz
Tak se modelování jakž takž zadařilo a tisknu to...
Bude to jen bublina a ta pouzdra; kulomety jsou samozřejmě zvlášť, vyndavací a zastamdací
Bude to jen bublina a ta pouzdra; kulomety jsou samozřejmě zvlášť, vyndavací a zastamdací
jyrry.webnode.cz
Tisk se zadařil:
Akorát... dýzajnér to nějak... votočil... teda né moc, jenom vzhůru nohama
On ten vrchlík je vertikálně tak nějak skoro symetrický... ale jen skoro
Akorát... dýzajnér to nějak... votočil... teda né moc, jenom vzhůru nohama
On ten vrchlík je vertikálně tak nějak skoro symetrický... ale jen skoro
jyrry.webnode.cz
Tak nějak pomalu pokračuju. Teď jsem si při polepování předku balzou docela slušně zapíchal 
jyrry.webnode.cz