a pak nam nemaji padat letadla

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sela
Kontaktovat uživatele:

a pak nam nemaji padat letadla

#1 Příspěvek od sela »

Ahoj
Protoze premyslim o nejake lodicce, brouzdam tak po modelbazaru a ejhle co neobjevim - lodku na 35 MHz - grrr
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Sportovni-lod-Viper-R/173032

jen by me zajimalo, zda si to ten clovek udelal sam, ci je to koupene...

sela[/url]
niky79

#2 Příspěvek od niky79 »

Nejlepsi bude, kdyz to koupis a tento nebezpecny vyrobek pak znicis :lol:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Nakadah »

Jiri Zakopal by potreboval nakopat a pote zakopat :? Nak
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hoki »

No, to je jeden. Ale takových je a ani o nich nevíme. Ono je dnešní lítání i na správné frekvenci riskantní. Já budu lítat poslušně na odlehlém plácku (150m od budov) s érem na 20ccm a sundá mě maník s Zoomem, který bude lítat u baráků. A naděláme prd. :?
Čop
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Čop »

Každý z nás zažil něco podobného. Já naposledy před dvěma měsíci v Hoříně. Poletoval jsem si s Fazerem a na kraj letiště přijelo auto ze kterého vystoupil tatík s dvěma dětmi. Vytáhl nějakou hračku a začal zkoušet lítání. Když jsem se k němu celý vzteklý přihnal, hrozně se divil co je to frekvence, jaký rušení kanálů, proč se rozčiluju... Vítám příliv nových letců (úmyslně je nenazývám modeláři - ani já nejsem) kteří se učí na levných hračkách z Číny. Ale proč jim proboha ten prodavač neřekne aspoň to nejzákladnější?
Spíš lítač než stavěč...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Marek71 »

Aj toto je jeden z dovodov, prečo som prešiel na 2.4GHz. Vytiahnem EPP poletovadlo pred barák a bez obáv lietam...

Ale s tou lodičkou na 35MHz to už je silná káva.

Hoki píše:á budu lítat poslušně na odlehlém plácku (150m od budov) s érem na 20ccm a sundá mě maník s Zoomem, který bude lítat u baráků. A naděláme prd. :?
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
davidlet
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od davidlet »

To jsem viděl autíčko na 35 MHz
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Mirek12 »

Čop píše:Každý z nás zažil něco podobného. Já naposledy před dvěma měsíci v Hoříně. Poletoval jsem si s Fazerem a na kraj letiště přijelo auto ze kterého vystoupil tatík s dvěma dětmi. Vytáhl nějakou hračku a začal zkoušet lítání. Když jsem se k němu celý vzteklý přihnal, hrozně se divil co je to frekvence, jaký rušení kanálů, proč se rozčiluju... Vítám příliv nových letců (úmyslně je nenazývám modeláři - ani já nejsem) kteří se učí na levných hračkách z Číny. Ale proč jim proboha ten prodavač neřekne aspoň to nejzákladnější?

proč hodíš objednávku z netu , dojde rozbalíš a letíš ...... obchodním prodá co více by řešil
Fox
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fox »

třeba je to motorový plovák z hydroplánu
lada

#10 Příspěvek od lada »

Pošli ten odkaz na radio inspekci a uvidíš, jestli se bude něco dít :D
DAF
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od DAF »

Ahoy, pánové v tomhle státně českém (nikoliv dánském) je možné všechno. Kolega v práci, který v životě nemodelařil, se "zbláznil" a že chce lodičku, zašel do prodejny (mělo by se jednat o jednu velmi známou a renomovanou), kde přednesl přání: chci si udělat loď na rádio, prodejte mi vše co budu potřebovat. Prodávající vyhověl, snesl motor, regl, hřídel, vrtuli a další serepetičky a nakonec novotou zářící rádio ZEBRA. Když jsem se kolegy ptal jakou má frekvenci, přišel s tím, že má (a teď se podržte) 35MHz :!: :!: :!: Přitom prodavači měl říct, že to je na loď. Co potom chcete od různých internetových prodejců, či prodejců hraček. Sám jsem kdysi v TESCU viděl frekvence u čínských "RC" hraček, o kterých se nám ani nezdá, 36 MHz, 38, 41, 45, 47, 48 MHz (na některých má být zvukod televize), přičemž se jednalo o auta!!! O regulérnosti si obrázek udělejte sami
Hitec Aurora 9X
honzisk
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od honzisk »

Chtělo by to na něj poštvat ČTU, ale nevim jak moc by se tím tam někdo zbýval
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“