Nechtěji hrát videa
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Nechtěji hrát videa
Ahoj,nechtěji hrát videa nahraná na webu.Ani You tube,ani zde.Zobrazí se tahle obrazovka.Neví někdo čím to?Používám Mozilu.
Re: Nechtěji hrát videa
Zkus se podívat tady https://www.youtube.com/html5?hl=cs&gl=CZ a zaškrtnout Přehrávač HTML5 se aktuálně používá, kdykoli je to možné.
Jo,to mám správně 
- JosefSvejk
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
[quote="JosefSvejk"][/quote]
??????
??????
- sova1
hipa píše:Ahoj,nechtěji hrát videa nahraná na webu.Ani You tube,ani zde.Zobrazí se tahle obrazovka.Neví někdo čím to?Používám Mozilu.
Podívej se v Mozile do správce doplňků jestli tam nemáš "Shockwave flash". Pokud ano tak to zakaž. Měl jsem podobný problém, vyzkoušel všechno možné a až toto mě pomohlo.
to Sova1: Tak to nejpíš pomohlo
Děkuju