Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Hoši mám připravenou EXTRU.pujdu to prubnout k pneu Janda
Kolegové!!závodák je připraven,zítra jsou závody v Polsku,tak mi od 9.hod.držte palce.
Hoši!makal jsem,ale z mladým pubertákem to jsem nedal ale 2.místo jsem spokojen.
Ahoj, přece 2 místo je super 
- Paris Ivan
Ahoj chlapci,
Nemá někdo náhodou doma navíc JETI SP 06 "přižhavování" ? Koupím. Ptám se napřed v Ostravě a okolí.
Ivan
Nemá někdo náhodou doma navíc JETI SP 06 "přižhavování" ? Koupím. Ptám se napřed v Ostravě a okolí.
Ivan
Paris Ivan píše:Ahoj chlapci,
Ivan
Ahoj Ivane. Nemám...
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Hoši!dal jsem 2baterky z FUNMANEM u pneu Janda.a paráááááda.větřik jemný.doporučuji.
Pánové.dal jsem baterku ze Zlínem a paráda.jako vždy u pneu Janda.a co ostatní nikdo nic?
Není času 
Příští týden jedu pátek-neděle do Ostravy, kdybyste se někdo třeba chystali do Bělé, tak dejte echo, rád se přidám. Do Svinova se mi ale asi štrachat nechce.. [emoji14]
Příští týden jedu pátek-neděle do Ostravy, kdybyste se někdo třeba chystali do Bělé, tak dejte echo, rád se přidám. Do Svinova se mi ale asi štrachat nechce.. [emoji14]
Já Ti dám že se Ti nechce!nebut línej,ale do Bělé určitě pojedu.dám vědet.JU?
Nejsem línej, spíš se bojim tahat éra šalinou
Kolo asi nestihnu zpojízdnit.
Však jo!to byl špás.
Jako bych si od tebe někdy něco bral osobně ;Dago-56 píše:Však jo!to byl špás.
Pánové:minibajk je připraven na poslední závod v Krmelíně.držte od 9.hod.palce DÍKY.
No to víš, že držíme palce!!!
Tak at to vyjde čus.