Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Zdravím hoši!dal jsem 2 baterky z TREMPEM, u Pneu Janda trošku foukalo ale šlo to.za náhodného dohledu kolegy Poli.
Hoši!mám 2 vstupenky na MS SUPERBIKE v NĚMECKU od 18.8-20.8. jsou k mání.
Gratuluji k uspěšnemu zaletu. Pěkny Mustang , mužeš nam o něm něco vice napsat?
Mustang je z HK.Má zatahovací podvozek, odsouvací kabinu. V modelu jsem vyměnil motor za silnější. Rozpětí:1200mm,délka:1000mm. Váha:1250g. Model se již neprodává. 
Kolegové!dostal jsem dnes k narozkám od mé skoromanželky akrobat MX2.už se těsím na lítání.rozp.1200mm. je z EPP.
Tož vše nejlepši k narozkam at Ti to lita. 
Ještě otazka na Poliho kde stim krasavcem litaš ?
Stačí jít ke Globusu.Je tam nedodělaná asfaltka. 
Kolegové.akrobat MX 2 je připraven k letu díky Františku Š.jen počasí se zlepší a vzhuru k nebi.jooooo ještě musím vystřízlivět!
Hoši!pří cestě do Krmelína,jsem dal baterku z Funmanem v Bělé, paráda!
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
S tezkym srdcem oznamuji, ze ve vcerejsich vecernich hodinach kolem 18:30 se na letisti Padelky stala vazna dopravni nehoda zaletu stihaciho letounu F6F Hellcat
Pilot se katapultoval, ma pohmozdeniny ktere si vyzadaji nejmene tri tydny leceni
Vysetrovani nehody stale probiha. Vse nasvedcuje tomu, ze pilot nezvladl prudke obraty. Nicmene oprava letounu se bude konat v nejblizsich dnech. Dekuji za pozornost 
Hoši!vrátil jsem se z výletu na Slovensko samozřejmě také z letadlem Funman.dal jsem baterku za vesnicí Lieskova.a paráda.slovenský větřík byl mírný,
Lukbi píše:S tezkym srdcem oznamuji, ze ve vcerejsich vecernich hodinach kolem 18:30 se na letisti Padelky stala vazna dopravni nehoda zaletu stihaciho letounu F6F HellcatPilot se katapultoval, ma pohmozdeniny ktere si vyzadaji nejmene tri tydny leceni
Vysetrovani nehody stale probiha. Vse nasvedcuje tomu, ze pilot nezvladl prudke obraty. Nicmene oprava letounu se bude konat v nejblizsich dnech. Dekuji za pozornost
Nazdar divochu! Vidím, že jsi opět ve formě. Já tam pár dní před tebou proháněl po strništi Bellancu na lyžích
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Loline ty jeste zijes?
jsi tu mel napsat mozna bych sel s tebou. Celkove se nam ta banda rozpadla :-/