Hoki píše:Mám Hitec Mini Lite a tam to nejde zapojit. Takže lítám s V-kabelem ...
No pokud budeš lítat víc, zasloužilo by si to lepší rádio. Není to ani moc o penězích, takový Taranis Q X7 je na to co umí neskutečně levný.
Já lítám taky s Hitecem, ale se starou Eclipse7, což je ve skutečnosti osmikanál. S Palíkovým SW lze nastavit skutečně hodně, kupoval jsem ji pár let zpět jako starší i s 2.4GHz modulem tuším za 1800,- když jsem potřeboval další vysílač pro syna, nakonec dostal po mně Futabu, protože na Eclipse se dá nastavit mnohem víc věcí. Dneska bych asi kupoval zmíněný Taranis, případně vyšší verzi - to mne čeká, až trochu doroste nejmenší chlapeček.
Ještě k té barvě na EPP. Myslím, že podstatou toho, že drží je, že je to syntetická barva, u které je pružnost a vláčnost tak zásadní pro to, aby držela na EPP vždy řádově větší než u akrylátových nebo nitro barev.
Ty akrylátové jsou tvrdší, tj. odolnější vůči odření, což je fajn třeba na auto, ale zároveň křehčí a mnohem méně pružné, což je dělá nepoužitelnými na EPP.
Bohužel se syntetická barva Dupli-color Color Spray (z obrázků od mne) už blbě schání. Mají ji běžně Slovensku, ale tady už málo, asi si ji od někoho známého nechám přivézt, protože ta její použitelnost na EPP je řádově lepší než u spoustu jiných barev, a při ceně cca 110,- respektive 4,6€ za 400ml balení se vyplatí, nepoužívaný sprej vydrží docela dlouho.