ddano007 píše:Mysím, že to nie je správna odpoveď![]()
Pri rovnakej veľkosti zubov - aby ti to sadlo na hlavne kolo - čím menší počet zubov, tým menší priemer. Ergo, pri inom pastorku motor musíš posunúť...
To je právě ta věc, co mi nejde moc do hlavy. Je mi jasný že musím šoupat motorkem. Měnil jsem pastorky na 450, takže chápu že při žměně pastorku
Jak se to ale řeší u té 6stovky, když uložení motorku je pevné, ale je možné měnit pastorky
zorem píše:když to tak pročítám, nebylo by lepší použít 12 článků. Bylo by to o tom, jen koupit baterku a máš odzkoušenou zaručenou kombinaci. Pokud budeš laborovat a zkoušet , tak tě to vyjde dráž, s pochybným výsledkem.
Se obávám aby to tak nakonec nedopadlo
Šlo mi primárně o změnu na 6s hlavně kvůli bateriim a nabíjení. Já k tomu jeden 2x6s pack dostal. Mám ale nabíječku SkyRC D100, která s vestavěnym zdrojem zvládá max výkon 2x50w. 2x6s 3300mA budu tedy na plný výkon nabíječky plnit 0,6C = +- 2,5h na jeden let. Je tam u ní možnost napajet jí externim zdrojem, pak se výkon zdvojnásobí. Pak mohu ten stávající akupack plnit 1-1,3C. Uvaha je, že při změně na 6s pohon nabiju 2x 6s 5000mA díky výkonu 2x100w přibližně 0,9C. To je sice nepatrně delší dobu, ale za to bych měl nabito na 2lety, místo jen na jeden. To je v podstatě jediná věc, proč přemyšlím nad změnou pohonu.
Když to propočítám, tak to ale finančně vyjde asi opravdu dráž, překopat to na 6s.
Takhle bych jen koupil regulátor a ještě dvě 6s aku.