DJI Mavic
Re: DJI Mavic
Nebojte sa este ich bude kopa skladom kade tade. Inac na Ali uz dostat nahradne diely na mavica, ramena, flex na kameru, aj hornu a dolnu cast tela ...
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Nevsimol si niekto s fw .0700 ydajnu chybu pri zmene expozicie a rychlosti uzavierky? Tu je sa o tom diskutuje a mozte sa dozvediet viacej:
http://forum.dji.com/forum.php?mod=viewthread&tid=84919
http://forum.dji.com/forum.php?mod=viewthread&tid=84919
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Mavic je zpět. Update firmwaru i dji go na k1 proběhlo OK.
Na databazi no fly zone se to zaseklo a nestahlo ani B. V tuhle chvíli mi nejdou mapy.A zda se,že nemůžu ovládat nastavení videa.
Na databazi no fly zone se to zaseklo a nestahlo ani B. V tuhle chvíli mi nejdou mapy.A zda se,že nemůžu ovládat nastavení videa.
Včera dorazila taška z Ebaye na Mavica. Vypadá dobře vše tam drží a je přesně výřizle. Na páky ovladače by to chtělo kryt, aby se při zasouvani zbytečně nehybaly.
Odesláno z mého Redmi Note 4 a podpis odstraním
Nevypadá to špatně. Jak to má s popruhy? Můžeš poslat i odkaz? Pošlu kamarádovi... Já to kupoval v combo verzi, takže mi dorazila mj. i brašna od nich. Není špatná, ale stejně nosím Mavica spolu s ruční kamerou a foťákem ve fotobatohu, kde jsem si přizpůsobil přihrádky přesně podle potřeb. Pohybu vrtulí bych se moc nebál, případně můžeš zafixovat nějakým multifunkčním šátkem, jako to mám já...
Z.
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
-
vitahavlicek
sak pise o packach a ne o vrtulach
http://m.ebay.com/itm/Waterproof-EVA-Sh ... 9430360010
Je k tašce poruch přes ranemo
Je k tašce poruch přes ranemo
Opravdu vypadá dobře, pošlu mu to, díky 
Z.
Z.
Tak sem zkusil nainstalovat DJI Go 4.1.0 v domnění, za by už mohlo jít aktualizovat firmware. Ale nefunguje to stále. A navíc záznam letů jim u celkového času píše nesmysly.
Bohužel sem nesehnal nikoho, kdo IPhone aby mi to aktualizoval. Kámoška má IPhone 5 tak plnej že ani nešla stáhnout aplikace.
Bohužel sem nesehnal nikoho, kdo IPhone aby mi to aktualizoval. Kámoška má IPhone 5 tak plnej že ani nešla stáhnout aplikace.
Koukám, že jsi z Hradeckého kraje. Jezdím kousek od Jičína k rodičům na chatu. Budu tam podle všeho z 16. na 17.června. Kdyby jsi měl zájem, mohu Ti zkusit pomoci s iPadem, díky kterému jsem tam tu 01.03.700 nacpal... Dej vědět.
Z.
Z.
Koukám Tůně
To mám kousek, navíc tam mám kámoše Davida Chlu...
mouchanek píše:Koukám TůněTo mám kousek, navíc tam mám kámoše Davida Chlu...
Tak co udělat společný sraz?
Btw. Ty jsi jinak upgradoval na 01.03.0700 bez problémů?
Z.
já mám myslím předposlední fw. bo jsem vždycky šel lítat a nechtěl čekat. Ale zítra budu lítat 100% tak třeba vyzkouším upgrade 
Sraz klidně, jen teď by mi to dalo buď někdy v týdnu a nebo pak víkend ke konci června (předposlední dva)
nebo neděle 18.6. a pak oba víkendy následující
Sraz klidně, jen teď by mi to dalo buď někdy v týdnu a nebo pak víkend ke konci června (předposlední dva)
nebo neděle 18.6. a pak oba víkendy následující
Ahoj, Davida znám. Jsme tak malá vesnička, kde zná každý každého. Pro nějaký sraz jsme, ale já spíš víkendy. V týdnu jezdím pozdě.
Mouchanku, od kud jsi? (kdyztak SZ)
Mouchanku, od kud jsi? (kdyztak SZ)
Mozna bych se přidal pokud zrovna budu v CR....jsem z Horinevse...taky kousek
Sent from my iPhone and I will remove the signature
Sent from my iPhone and I will remove the signature