Xiro Xplorer

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Venca888

Re: Xiro Xplorer

#31 Příspěvek od Venca888 »

to jde. P3 automaticky nedovolí vzlítnout v zakázaný zóně.
michalEG
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od michalEG »

A jak pozna, ze je v zakazany zone? Jak to vyhodnotí? To jsem jeste neslysel, ze by poznal, kde muze litat a kde ne. To bere z GPS pozice?
Venca888

#33 Příspěvek od Venca888 »

podle GPS... jsou tam od výrobce vloženy no-fly zóny a nepovolí vzlet, případně vlet...
michalEG
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od michalEG »

To muze byt nekdy omezujici. Na druhou stranu tam, kde se liat nema by se melo dodrzovat.
Venca888

#35 Příspěvek od Venca888 »

s tim souhlasim... ale tady jde o to, že třeba na svojí vlastní zahradě to nemůžeš zkusit zprovoznit a dostat to do ruky ve dvoumetrovym letu, pokud ji máš blízko letiště, což může bejt muj případ. To mi přijde kapku na hlavu.
michalEG
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od michalEG »

Tak jsem nakonec vyuzil zajimave nabidky znameho, ktery prodaval Phantom 3 Advanced jeste skoro rok v zaruce, s batohem na prevazeni, tremi bateriemi a spostou dalsiho prislusenstvi navic za 20 000. Myslim, ze je to dobra koupe a doufam, ze s nim budu spokojen, jako byl on. Trochu me odrazovaly ty horsi recenze uzivatelu na Xiro a po zlednuti nekolika videii ze Xira je kamera asi znatelně horsi oproti Advanced a to nemluvim o dosahu. Nerikam, ze budu litat 2km od sebe, ale mit rezervu neni spatne. Navic se mi libila i moznost litat FPV pres bryle. Predvadel mi to a je to zazitek. :-)
RCprofi.cz

#37 Příspěvek od RCprofi.cz »

Pokud byste hledali náhradní díly, tak je máme nejspíš jako jediní v ČR skladem.

Náhradní díly Xiro
cholerik
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od cholerik »

Tak jsem nakonec vyuzil zajimave nabidky znameho

Neznám Xiro, jak jsem ti psal.
Tohle je volba na jistotu
M
michalEG
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od michalEG »

Dnes jsem ho porve vyzkousel a parada. S tim, co jsem mel kdydi (Ufo 400 od Walkery a Walkeru X350) se to neda srovnat. Vyzkousel jsem aplikaci od DJI a take Litchi a na Samsungu gslaxy S6 jdou obe bez problemu (aledpon zatim). Nekfo ma problem, ze nemuze mit obe na jednom telefonu nainstdlovane. Jeste asi dokoupim ibycejne 3D bryle asi za 450Kc a bude mozny litat FPV s obrazem v brylich. :-) Mam sice bryle od Samsungu (VR gear), ale ty pravděpodobně nepujdou pouzit.
Venca888

#40 Příspěvek od Venca888 »

Tak s Advancem se Xiro rovnat nemůže... to je jasný...
Plha

#41 Příspěvek od Plha »

michalEG píše:Dnes jsem ho porve vyzkousel a parada. S tim, co jsem mel kdydi (Ufo 400 od Walkery a Walkeru X350) se to neda srovnat. Vyzkousel jsem aplikaci od DJI a take Litchi a na Samsungu gslaxy S6 jdou obe bez problemu (aledpon zatim). Nekfo ma problem, ze nemuze mit obe na jednom telefonu nainstdlovane. Jeste asi dokoupim ibycejne 3D bryle asi za 450Kc a bude mozny litat FPV s obrazem v brylich. :-) Mam sice bryle od Samsungu (VR gear), ale ty pravděpodobně nepujdou pouzit.

---
Taky jsem použil 3D brýle pro sledování videa z koptéry, vyndal jsem ty čočky ale mobil je pro normální obraz (ne 3D) příliš blízko očí a je to mázlé.
michalEG
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od michalEG »

Já nevím, mě to zas tak strašné nepřišlo. Měl jsem to v kombinaci telefonu Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB/32GB a brýlí iGET VIRTUAL R1. U těchto brýlí je možné nastavit jak vzdálenost čoček od telefonu, tak vzájemně od sebe a tím se to dá docela dobře doostřit. Cena brýlí okolo 500Kč.
Plha

#43 Příspěvek od Plha »

To na těch mých Blitzwolf taky šlo hýbat cockami, vyndal jsem je, odstranil příčku uprostred a vlepil velkou obdélníkovou lupu. Teď je to docela dobre.
Venca888

#44 Příspěvek od Venca888 »

milan.krejsa

#45 Příspěvek od milan.krejsa »

To je zajímavé.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“