A tenhle vyplod dementniho senila je nejaky navrh a nebo to je finalnia schvalena vec?
Bezpečnostní opatření Ministerstavy dopravy
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ono může být ještě hůř-třeba jako: http://zpravy.idnes.cz/vyhlidkove-lety- ... 4_brno_atk
defakto je tato suituace zaviněna(omezení mod. aktivit) že se staví stále větší a rychlejší modely.Ale všeho do času--mě s deproňákem je zatím hej.

defakto je tato suituace zaviněna(omezení mod. aktivit) že se staví stále větší a rychlejší modely.Ale všeho do času--mě s deproňákem je zatím hej.
ICQ 638556901
- Foxmeister
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Jezis, to musel sepsat hovoej imbecil. Nebo mozna ze to byl autickar, kteryho rusily letadla nad hlavou.
A tenhle vyplod dementniho senila je nejaky navrh a nebo to je finalnia schvalena vec?
To si nejsem jist ale je zde napsáno: Termín splnění: 19. června 2008. tak možná že je to jenom návrh, který má být k projednání
http://www.foxmeister.wz.cz
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
- jakub_czakovice
- Kontaktovat uživatele:
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Jojo smyčka se pomalu utahuje....
začas utáhnou UL, padáky a rogala
a pak to s ohledem na zdraví našich spoluobčanů všechno zakážou
--------------------
Tak mě napadá, pokud něco reguluje MD u aut, tak je to možné jenom zákonem nebo vyhláškou ? jak je to v tomhle případě?
JE TU PRÁVNÍK ? CO BY NA TO ŘEKL?
začas utáhnou UL, padáky a rogala
a pak to s ohledem na zdraví našich spoluobčanů všechno zakážou
--------------------
Tak mě napadá, pokud něco reguluje MD u aut, tak je to možné jenom zákonem nebo vyhláškou ? jak je to v tomhle případě?
JE TU PRÁVNÍK ? CO BY NA TO ŘEKL?
Naposledy upravil(a) honzajs dne čtv 22.05.2008 20:57, celkem upraveno 1 x.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Podle nich jsem měl (jak tu již někdo uvedl) dneska o přestávce ve škole zdrhnou a zajistit si pojistku na 1 000 000 KČ ,protože jsem si o přestávce postavil bezpilotní letadlo a to papirovou vlaštovku.
Fakt ty kkt němaj co na praci. Ten kdo to vymejšlel si asi myslí že si stavýme takový era ktery by byly schpný zbourat nějakej mrakodrap a to ještě váží pod 7 kilo.
Litat budu dal
ještě 3 roky mam narok na polovični výši trestu 
Fakt ty kkt němaj co na praci. Ten kdo to vymejšlel si asi myslí že si stavýme takový era ktery by byly schpný zbourat nějakej mrakodrap a to ještě váží pod 7 kilo.
Litat budu dal