gardenroute píše:Zdeňku, zmizeli ti i ty microbursty, tzn. mikrotřesy, způsobené utrháváním gimbalu při prudkých nárazech větru ? Tzn. že u novějších produkčních verzí to je již nějak lépe dořešené ? Pamatuji si to i u tvého stroje, ale již jsi se k tomu dále nevyjadřoval...
A co jello od nevyvážených vrtulí ? Vyvažoval jsi, nebo jsou vrtule lépe z výroby nyní vyvážené?
Apropo, jak se ti s Mavicem létá bez videobrýlí, nebo jsi to již také nějak pořešil (např. VR brýle nebo tablet s HDMI)? Pokud vím, tak HDMI u Mavica nijak zatím nedořešené, a o Occusyncu se v DJI úplně přestali vyjadřovat...
Edit: A jinak o tabletu s HDMI pro Mavic neuvažuji, pro FPV lítání mám P4P+, Mavic je "do kapsy" a tak to zůstane. Chci zachovat jeho mobilitu, tedy žádné tablety, brýle, kabely, nožičky ala podvozek a jiné... V batůžku na kolo či na motorku své místo má...
Ahoj Petře,
jak se zdá, tak ano, žádné problémy jsem zatím nezpozoroval, dokonce se mi zdá, že i umístění kabelů v ramenech, v místech ohybu jsou lépe řešené.
Naposledy jsem lítal kolem vrtné soupravy, když mi vrtali studnu, bylo to v silném větru, v zimě, a vše v pořádku. Teď jsem na jarňáky na poslední chvíli změnil cíl výpravy a namísto na Kronplatz, kde jsem chtěl točit v active tracking režimu kluky při lyžování, jsme jeli kvůli teplu do Verony, Říma, Pisy, atd., kam jsem stroj nebral. Ale teď se otepluje, už jsem přesunul hlavní stan do obory, takže lítání bude dost a dost. Dám vědět
Hezký večer,
Z.