Výběr vhodného akrobata
- HobaoPirate
- HobaoPirate
Čop píše:Já si myslím že první akrobat KONSTRUKČNÍ je blbost. Potřebuješ něco snadno opravitelného, na naučení s křidélky. Třeba mého oblíbence Vipera od Potenských. Hodný, nezáludný, přesný, promyšlená konstrukce, za slušné peníze.
a kde bych ho nasel abych se na nej mohl podivat nejakej web ?
X-twin sport -> crash
EasyStar RC ex.
HobaoPirate 1:10 3.5ccm ex.
EasyStar RC ex.
Abu píše:EPP Extra od VA models ??
mám Vyzerá super a lieta to dobre
http://www.va-models.com/extra.php?
tá Katana tiež nevyzerá najhoršie
http://www.va-models.com/katana.php?
- HobaoPirate
- HobaoPirate
HobaoPirate píše:vsechny ty modely vypadaj zajimave...da se stim letat i za vetru ?
jsou pekny a jednoduchy
Ak sa pýtaš na VA-models, tak za mierneho vetru áno, ale s 3D obratmi to už tak slávne vo vetre nebude..... Čím večší a ťažší je model, tým menej s tým bude vietor lomcovať. Zase čím bude ťažší, tým horšie sa s tým robia 3D figúry na malej rýchlosti... Ale extra lieta pekne.
lubo1 píše: Čím večší a ťažší je model, tým menej s tým bude vietor lomcovať. Zase čím bude ťažší, tým horšie sa s tým robia 3D figúry na malej rýchlosti... Ale extra lieta pekne.
A pokud Ti naroste váha na 3D figury, tak budeš muset koupit silnější motor. Pak ale zjístíš, že původní baterky Ti daj 5min letu. Tak koupíš silnější baterky. Ale zase Ti naroste váha modelu a motor už nedosáhne těch kýžených výkonů. Takže koupíš silnější ......................... atd. atd. atd. atd.
- HobaoPirate
lubo1 píše:HobaoPirate píše:vsechny ty modely vypadaj zajimave...da se stim letat i za vetru ?
jsou pekny a jednoduchy
Ak sa pýtaš na VA-models, tak za mierneho vetru áno, ale s 3D obratmi to už tak slávne vo vetre nebude..... Čím večší a ťažší je model, tým menej s tým bude vietor lomcovať. Zase čím bude ťažší, tým horšie sa s tým robia 3D figúry na malej rýchlosti... Ale extra lieta pekne.
extra se mi moc líbí asi do něj opravdu pujdu
X-twin sport -> crash
EasyStar RC ex.
EasyStar RC ex.