Bowlus Albatros
Re: Bowlus Albatros
Takového pěkného ROPAka stavis, tak sikovnej jsi a pak se tu ptas jak zacatecnik. Kolik z tech co davaji plany na Retroplane, Scalesoaring apod myslis ze kazde letadlo pocitaji? Kdyz se kouknes na ty konstrukce je to podle citu a nebo hooodne predimenzovane, tedy nespocitane.
Nemyslíš že právě proto mě to zajímá ? Nějak ti ta moje zvídavost leží v žaludku 
Neleží vůbec ne. Už se těším až to poletí i bez výpočtu.
Tak jsem místo tlachání trochu stavěl a když zavřu oči vidim lišty
)) Už to vypadá jako Bowlík.
Pěkná stavba. Ať se bowlík daří.
u mě taky dobrý
Tak je dokonáno a připraveno na zálet.Hmotnost se nakonec vešla do 13,5kg včetně 1,2 kg olova na dovážení.Tak snad vše dopadne při záletu ok 
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Vyzerá parádne. Šťastnú ruku pri zálete.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Tak Bowlík už ochutnal krásu volého letu
Zálet proběhl na akci "Podzimní Raná" a vlastně se ani nekonal. Po startu šel Bowlík majestátně a spořádaně za vlečnou a po vypnutí stačilo jedno ťuknutí do trimu výškovky a už jen krásně plul. Byly to nervy ,ale po přistání nepopsatelný pocit úlevy a štěstí. Přeci jen je to "kus nábytku". Lítá nádherně. Přes zimu dodělám pilota , vybavení kabiny a budu se těšit na novou sezónu
Letadlo bez pilota vypadá trochu divně.
.Video z prvního letu mi natočil Libor Kolman za což mu děkuji. Je to pro mě hezká památka
Tu je:
http://kolmanl.info/?show=show_txt&alia ... 1018210835
Zálet proběhl na akci "Podzimní Raná" a vlastně se ani nekonal. Po startu šel Bowlík majestátně a spořádaně za vlečnou a po vypnutí stačilo jedno ťuknutí do trimu výškovky a už jen krásně plul. Byly to nervy ,ale po přistání nepopsatelný pocit úlevy a štěstí. Přeci jen je to "kus nábytku". Lítá nádherně. Přes zimu dodělám pilota , vybavení kabiny a budu se těšit na novou sezónu
Tu je:
http://kolmanl.info/?show=show_txt&alia ... 1018210835
Po Petrel a Ropa 140 opět nádherná práce. Přeji krásné lety, ať opadne stres a přináší jen radost. Nádhera!!!
Na tom videu ta žvejkačka dostala pořádnej záhul.
Kdo stráví na stavbě tolik hodin, ten tomu rozumí...., pěknej záběr..
Na tom videu ta žvejkačka dostala pořádnej záhul.
Kdo stráví na stavbě tolik hodin, ten tomu rozumí...., pěknej záběr..
Jantar 3,5m,Biglift 2,8m 80ccm,ASW28 4m,Staudacher O.S.-20ccm, Solius MPX
No dal jsem jí co proto, ale pomohlo to

Jinak jsem normální
Jinak jsem normální