DJI Mavic
Re: DJI Mavic
dnes ráno sms,tovar dorazil na predajnu,par minut na to,že šofer zabudol niečo naložiť,tak bude nejake meškanie,že viac v maily,tam že pre zlu dopravnu situaciu nemohili dnes doručiť tovar,možno keby som mal miesto mavica v objednávke práčku,tak by sa to nestalo,ta alza ma už sere riadne.
tak pokud to není chyba a zítra bude tak by to bylo pořád super 
EDIT:
d r o n co byl objednaný 13. 10. 2016, kde datum dodání psali "očekáváme 1.11." pak "očekáváme 30.11." a pak očekáváme 15.12." se změnilo na "očekávali jsme 15.12.
EDIT:
d r o n co byl objednaný 13. 10. 2016, kde datum dodání psali "očekáváme 1.11." pak "očekáváme 30.11." a pak očekáváme 15.12." se změnilo na "očekávali jsme 15.12.
Re: Unbox a něco navíc - DJI Mavic Pro
Pro: Brode
Kdy uděláš další díl??????
Kdy uděláš další díl??????
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
-
Václav Procházka
Mám další kus, k vyzvednutí 23.12. V Datartu v HK. Kdo ho chce prenechám, je to Combo.
Ale moc nevěřím, že to dotazí, ale potvrdili mi to dnes
Ale moc nevěřím, že to dotazí, ale potvrdili mi to dnes
- gardenroute
Celkem ftipné, když vím, že oficiální DJI distribuce v Česku nedostala ani kus, jen ta předchozí doslova kusová dodávka. Teď kolem víkendu má dorazit P4P (ta základni verze), opět v pár kouscích, je evidentní, že různým řetězcům a ALZE asi došla trpělivost s DJI, a tahají to "na šedo" někde zvenčí.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
3 modely z Alzy co jsem videl jsou vsechny od Pelikana 
-
shadow2016
dostal někdo mavica od RC KANĚ?
Nic proti RC Káně, ale nevím jestli tam dělá někdo normální, nainzerovat Mavica na úplně všechny inzerntní servery a doslova to vrážet všem před oči i když nemají žádný kus, to by mě docela odrazovalo, ale nesoudím je, neznám je, jen říkám jak to na mne působí.
btw. Alza posunula "očekáváme 27.1."
a stejně si nemyslím, že to bude konečné
btw. Alza posunula "očekáváme 27.1."
- gardenroute
Hmm, tak to je někde něco hodně špatně, nicméně teď před Vánocemi to je možné, každý se snaží za doslova každou cenu, a dělají se různé "nestandardní postupy"mouchanek píše:3 modely z Alzy co jsem videl jsou vsechny od Pelikana
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
-
shadow2016
Jo právě a ani neodpovídá na meily KÁNĚ...
Na všech krabicích je UPS štitek odesílatele od DJI a příjemce je Pelikan 
Re: Unbox a něco navíc - DJI Mavic Pro
malej vrtulníček, malý dr... kvadrokoptérka, Phoenix RC sim
aj ja som si bol včera do alzy pre mavic pro combo a tiež to bola pelikan distribucia,ale mne je to jedno hlavne že je.
Prvý dojem v obchode,to čo mi dávaju aku malu krabičku,šak ja som mal objednany combo set,tak som to hned otvoril a naozaj tam bolo všetko,včera bez lietania,lebo sme prišli neskoro večer domov,tak som len všetko nabil a aktualizoval sw,dnes ho pojdem otestovať.
Prvý dojem v obchode,to čo mi dávaju aku malu krabičku,šak ja som mal objednany combo set,tak som to hned otvoril a naozaj tam bolo všetko,včera bez lietania,lebo sme prišli neskoro večer domov,tak som len všetko nabil a aktualizoval sw,dnes ho pojdem otestovať.