MarkAurel píše:Tu zasielku posunuli na konkretny datum? Ludia sa stazovali ze jablko obchody v usa ich predavaju volne a oni cakaju par tyzdnov na dodanie, a posledny prispevok na fb ma az rozosmial DHL stratilo Mavica pred jeho dorucenim. Ako som si vsimol par P4P sa na cz a sk uz predalo no Mavicov sa da zratat na jednej ruke. Je zaujimave preco vlastne dorucovanie tak viazne je to az 2mesiace zrejme neboli pripraveny na taky zaujem. Pri P4P+ mi pride ten lcd trochu predrazeny udajne tam aj napriek androidu nejde dat aplikacie ako litchi ... co je len otazka casu myslim, no za 300eur kupim uz slusny fon ci tablet s daleko sirsim vyuzitim.
S distribucí to je bohužel jednoduché, několik odpovědí :- DJI nestíhá výrobu, v podstatě najelo ve stejnou dobu hned 3 a půl nových modelů (Mavic, I2 a dvojka P3P a P3P+
- absolutní prioritou dodávek je samozřejmě US a Canada předvánoční trh, poté západní Evropa (ano my tam stále nepatříme), a těch pár zbylých kousků jde sem, protože do distribuce malinko vidím, vím, že jsme pro DJI zcela okrajová záležitost - např. na nedávnou Hobby Model výstavu v Praze se vezl jen na 1 den zapůjčený MAVIC až z Barcelony, se kterým se ani nesmělo létat (!)
- vždy předtím již od P1, malého Zenmuse atd. to vždy sem dorazilo 1-2 měsíce po vstupu na US trh, toto zpoždění se stále prodlužuje
Co se týká toho integrovaného LCD "monitoru", nemyslím, že by to bylo nějak extra předražené, pár stránek zpět najdeš, kde jsem psal, že to je vlastně Android tablet v takovém skoro "
outdoor" provedení, a velmi dobře odladěný speciálně pro DJI Go aplikace. Ale hlavně jeho displej má 2x větší svítivost/jas (1.000 nits), než ty nejlepší komerční tablety (do 500-600 nits), a samozřejmě disponuje výstupní HDMI konektivitou. A schválně se podívej na průmyslové tablety s obdobnou svítivostí/jasem, příp. vyšší venkovní odolností a HDMI, to jsou pořádné pálky za hranicí běžného consumer uživatele...
Jsou na něm předinstalované i jiné aplikace, konkrétně o tom Litchi jsem něco zaslechl, ale na RCG zase potvrdili, že není problém a mělo by to jít, ať už přes apk nebo běžně přes doinstalovaný GooglePlay. Nemělo by to moc logiku, protože to je oficiální aplikace se souhlasem DJI, kvůli tomu vlastně před časem DJI uvolnilo SDK kit pro vývojáře třetích stran...