TomasC píše:
Mohl by jsi se podívat do toho manuálu a napsat mi, čemu tam konkrétně nerozumíš?? Pokusím se poradit. Vlastně docela chápu tvůj pohled. Není to o návodu, to se prostě nepoužívá ke stavbě, ale k přečtení, že se udělalo všechno. Mrkni třeba na stranu 6 a tam není nic co bych nepřeložil.
Dej vědět, pokusím se pomoci.
Tomáši děkuji ti za tvou snahu pomoci a cením si toho. Jak jsi to před tím stručně přeložil je dostačující. Jak jsem uvedl ty body, myslel jsem to tak, ač jsou tedy dle některých diskutujících jen obecné, přesto je výrobce uvádí a tedy nějakou svou důležitost asi mají, když už je napsal. Zdejší anglicky mluvící "mistři" to nepotřebují, ale začínající, či mírně pokročilí mají alespoň nějéké vodítko.
-------------------------------------------------------
Na některé zdejší diskutující ani reagovat nebudu, neb nestojím o dárek k vánocům ve formě banánu.
--------------------------------------------------------
Teď jen tak v rychlosti a obecně. Zdá se, že někteří asi řádně nečtou. Ale já jim to za zlé nemám. Dále proč tu někteří stále mluví o tom, že si kupuji data. Znova, zde se nebavíme o datech. Sice jsem ještě data pro 3D tisk neviděl, ale troufám si říct, že dnes snad každý ví co znamená kruhová interpolace, lineární interpolace atd.
Dále. Pokud sem dá někdo odkaz na nějakou stránku, tak přirozená zvědavost velí, podívej se... A do té doby nikdo, ani vědomí, ani podvědomí neřeší, jestli umíš jen česky, nebo i jinak. A sakra po rozkliknutí je to celé anglicky. Tak se díky pokračující zvědavosti podívám třeba na Contact. Hm, sice stránky jsou com, nikoliv cz, ale to mně v podstatě nezajímá. Důležíté v tu chvíli je, že adresa není někde za kopci, ale přimo kdekoliv na území naší republiky.... A pak se to tu zvrhne v tuto diskuzi....
Takže. Z mé strany je to vše. Od této chvíle budu jen přihlížet jak se dál toto vlákno bude vyvíjet, nebo upadne v zapomnění, a nebo se zamkne a zůstane zde jako odstrašující příklad, kde si každý v hloubi své duše zvolí na jaké straně barikády stojí.