Parovanie:
Mam vysielac Hitec Flash 7
- prijimace Hitec pri parovani na rovnaky model (vo vysielaci ich moze byt viacero) vzdy "zabudne" uz existujuci model, inymi slovami priklad: ak mam nastaveny
vo vysielaci Model1 a bol sparovany uz s prvym lietadlom, tak po naparovani druheho lietadla na Model1 to prve zabudne, odparuje
- ak pouzijem ako prijimac Delta-8, tak ich mozem naparovat na Model1 kolko len chcem.... vsetky budu fungovat
Je zrejme z popisaneho, ze Hitec prijimac nejako spatne komunikuje pri parovani, ale Delta-8 nie, vysielac o nej vobec nevie a ani netusi ze sa nejaka Delta-8
naneho naparovala, takze vysielac nevymysli nic nove a zrejme si mysli ze parovanie ani neprebehlo
Ku tej spolahlivosti prijimacov:
Kupil som a otvoril znackovy Hitec Optima6, foto su nizsie, musel som vyskrabat gulicky cinu a zbytky cinu z plosneho spoja, ked sa tieto casom uvolnia a urobia kdesi
skrat tak asi ide model k zemi, pozri pri cievke s napisom 330 a medzi 5V nasunutym konektorom a jednou ATMEGA (!!)
Hitec tam ma cipy:
ATMEGA 168V + 48V, CC2500, a T336
Delta-8 (neznackovy) pouziva rovnako VF cip CC2500 ktory aj koduje a robi hopping, nema vsak zbytky cinu na plosnom spoji...
KONTROLNA OTAZKA: ktory prijimac je v tomto pripade lepsi? (tak ako bol kupeny, ja mam v praci mikroskop takze som to mohol dorobit)