Problém s GPS lenovo p70
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Problém s GPS lenovo p70
Tak kdo bude mít odvahu, co píše na Heuréku, se neanonymně přihlásit? Že by to zase tak nešlo poznat? To je někdo podělanej až za ušima, jak si musel ulevit.
aleš
Dal jsem si 5.1 taky, protože potřebuju aby mi ten krám fungoval, . - a ono prakticky všechno funguje. Nefunguje poklep displeje a občas se některé apky otvírají déle (tím myslím třeba 2-3 vteřiny). Ono totiž při zakázaném google play mě třeba nešla synchronizace google kalendáře - pro mě zásadní problém.
16. září 2016 - Lukáš
aleš: omg k čemu nějaká synchronizace? Takový píčoviny se neřesej. Bez Google play tel normálne funguje, ty zásado. Nejseš ty ten debil z rcmanie - ar1? Kreténenismus by tomu nasvědčoval. KKTE!
Jinak pro ty ostatní normální, dnes je tam tento příspěvek:
Vyšla aktualizace systému s údajně vyřešeným problémem GPS, ale je tam myslím vystraha, neinstalovat na zařízení s povolením práva ROOT
aleš
Dal jsem si 5.1 taky, protože potřebuju aby mi ten krám fungoval, . - a ono prakticky všechno funguje. Nefunguje poklep displeje a občas se některé apky otvírají déle (tím myslím třeba 2-3 vteřiny). Ono totiž při zakázaném google play mě třeba nešla synchronizace google kalendáře - pro mě zásadní problém.
16. září 2016 - Lukáš
aleš: omg k čemu nějaká synchronizace? Takový píčoviny se neřesej. Bez Google play tel normálne funguje, ty zásado. Nejseš ty ten debil z rcmanie - ar1? Kreténenismus by tomu nasvědčoval. KKTE!
Jinak pro ty ostatní normální, dnes je tam tento příspěvek:
Vyšla aktualizace systému s údajně vyřešeným problémem GPS, ale je tam myslím vystraha, neinstalovat na zařízení s povolením práva ROOT
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Dík. Aktualizace je v menu telefonu a po nainstalování je po problému. Nic jsem nezalohoval. Palec nahoru vývojářům
Díky za toto fórum.
JJ, mi ta aktualizace přišla taky a je to funkční.
Jen bokem, GPS mi už funguje, ale pod neporušeným sklem bez jediného škrábance praskl LCD ....
Reklamace nuznána, přesto že nikde neni na celém mobilu ani škrábaneček. Oprava nabídnuta za více jak tři tisíce ...
Ještě budu platit dopravné a diagnostický poplatek.
Takže, až někdo mi bude tvrdit že máme kupovat věci doma od domácích prodejců, tak ho pošlu rovnou do ..... víte kam.
Mobil co umí to samé stojí 1/3 ceny z chiny legální cestou přes výplané české pošty, dph a 0 clo.... takže budu mít na něm 4,7x větší záruku než to co pořídím v CZ, protože když se poškodí, tak si ho můžu 4x objednat znova a budu na stejné ceně jako u Lenova P70 s jednou neuznanou reklamací a opravou .....
aneb toot byl můj poslední nákup v CZ a EU čehokilv dražšího .... včetně modelařiny
P.S. na telfonický dotaz zda to myslí vážnš se zamítnutí, mi bylo stroze zděleno zastoupením Lenova ať si pořídím soudního znalce a pak to zkusím znova...
Reklamace nuznána, přesto že nikde neni na celém mobilu ani škrábaneček. Oprava nabídnuta za více jak tři tisíce ...
Ještě budu platit dopravné a diagnostický poplatek.
Takže, až někdo mi bude tvrdit že máme kupovat věci doma od domácích prodejců, tak ho pošlu rovnou do ..... víte kam.
Mobil co umí to samé stojí 1/3 ceny z chiny legální cestou přes výplané české pošty, dph a 0 clo.... takže budu mít na něm 4,7x větší záruku než to co pořídím v CZ, protože když se poškodí, tak si ho můžu 4x objednat znova a budu na stejné ceně jako u Lenova P70 s jednou neuznanou reklamací a opravou .....
aneb toot byl můj poslední nákup v CZ a EU čehokilv dražšího .... včetně modelařiny
P.S. na telfonický dotaz zda to myslí vážnš se zamítnutí, mi bylo stroze zděleno zastoupením Lenova ať si pořídím soudního znalce a pak to zkusím znova...
Mimochodem, špatná rada. Znalecký posudek nemá žádnou váhu, a i kdyby došlo k soudu, což je u takhle malé částky ztráta času i soudních výloh, stejně soud, protože to protistrana neuznala, nařídí posudek nový jím určeným znalcem.
Bohužel, v Čechách jde často jen o kšeft a nikoli o zákazníka. A práva - ta jsou jen na papíru, s malou šancí si to právo vymoct.
Bohužel, v Čechách jde často jen o kšeft a nikoli o zákazníka. A práva - ta jsou jen na papíru, s malou šancí si to právo vymoct.
AR1 píše: A práva - ta jsou jen na papíru, s malou šancí si to právo vymoct.
Amen. Bohužel z vlastní zkušenosti u reklamace potvrzuji.
No on má ten telcek displej sám o sobě nějaký prohnutý a napnutý. Když tam mám ochr. Sklo tak se na rohu odlepuje do roviny =-O
Díky za toto fórum.
Na P70 máme s kolegom obidvaja tiež sklá /od nova/a nie fólie a vôbec ani náznak odlepovania.
Skôr je otázne, koľkokrát si ho už prisadol v aute?
Skôr je otázne, koľkokrát si ho už prisadol v aute?
Ani jednou:-( levý spodní roh cca 1x1cm se odlepuje... Asi neměl cinan svůj den...
Díky za toto fórum.
Ale nezúfaj, možno časom sa aj nám začne 
Jsou to detaily... Kapnu pod to vterinak a bude pokoj 
Díky za toto fórum.
S tím problém taky nemám, sklo mám nalepené přes půl roku. Jinak i po čase můžu potvrdit (naštěstí) že to s 5.1 stále jede naprosto bez problémů.