Bohužial však k nemu nebol žiaden manuál a ja vobec netuším ako sa programuje. Pozrel som uz veľa variácii roznych návodov od roznych dodávateľov ale nie som o nič múdrejši. Zatial len viem toľko, že podľa všetkého sa dá programovať asi 8 parametrov. Regler po zapnutí pri plnom pline vypípa 8 roznych sekvencií.
Programovanie regulátora Towerpro MAG 8 18A
Programovanie regulátora Towerpro MAG 8 18A
Kolega mi kúpil Regler od towerpro MAG 8 18A.
Bohužial však k nemu nebol žiaden manuál a ja vobec netuším ako sa programuje. Pozrel som uz veľa variácii roznych návodov od roznych dodávateľov ale nie som o nič múdrejši. Zatial len viem toľko, že podľa všetkého sa dá programovať asi 8 parametrov. Regler po zapnutí pri plnom pline vypípa 8 roznych sekvencií.

TOWERPRO CO.LTD
BRUSHLESS MOTOR CONTROLLER
SETUP MENU (for new 18A /20A)
First, connect the motor and receiver to the speed controller
Remove battery power from the speed controller.
Turn on the transmitter.
Move throttle stick on full power position (UP Position)
Reconnect battery power to the speed controller
After 3 sec you can hear (all sound is 3 times)
∮— CELL Type AND Number
∮— — BRAKE
∮— — — TIMING MODE
∮— — — — Voltage Protection
ON you need programming menu, move the throttle stick to the middle position
5. Cell type and number SET
•— ??
•— — 2LIPO (7.4V)
•— — — 3LIPO(11.1V)
6. BRAKE SET
••— NO
••— — SOFT
••— — — MID
••— — — — HARD
7. TIMING MODE SET
•••— 2º
•••— — 7 º
•••— — — 15º
•••— — — — 30º
8. Voltage Protection
••••— 2.8V/CELL
••••— — 2.9V/CELL
••••— — — 3.0V/CELL
Attention: 10C or higher battery suggest select the 3.0V as the protection voltage. IF the option is you need, then move the throttle stick to UP position.
The long BEEP is save the option. And the system will go to the programming menu. You can setup other options.
When all you need option is setup ok, push the throttle stick to down position, after 1 sec the system will save all option, and then you can start the motor now.
Viz. - http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=11109
Nak
BRUSHLESS MOTOR CONTROLLER
SETUP MENU (for new 18A /20A)
First, connect the motor and receiver to the speed controller
Remove battery power from the speed controller.
Turn on the transmitter.
Move throttle stick on full power position (UP Position)
Reconnect battery power to the speed controller
After 3 sec you can hear (all sound is 3 times)
∮— CELL Type AND Number
∮— — BRAKE
∮— — — TIMING MODE
∮— — — — Voltage Protection
ON you need programming menu, move the throttle stick to the middle position
5. Cell type and number SET
•— ??
•— — 2LIPO (7.4V)
•— — — 3LIPO(11.1V)
6. BRAKE SET
••— NO
••— — SOFT
••— — — MID
••— — — — HARD
7. TIMING MODE SET
•••— 2º
•••— — 7 º
•••— — — 15º
•••— — — — 30º
8. Voltage Protection
••••— 2.8V/CELL
••••— — 2.9V/CELL
••••— — — 3.0V/CELL
Attention: 10C or higher battery suggest select the 3.0V as the protection voltage. IF the option is you need, then move the throttle stick to UP position.
The long BEEP is save the option. And the system will go to the programming menu. You can setup other options.
When all you need option is setup ok, push the throttle stick to down position, after 1 sec the system will save all option, and then you can start the motor now.
Viz. - http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=11109
Nak
cize:
dam plny plyn, zapojim kable bat+regler, ozve sa ta zvucka + pip, opakuje to este 2 x, ked chcem nastavovat pocet clankov, stiahnem plyn na polovicu, a ozve sa zvucka+ dlhe piiiiiiip(je to blby zvuk cize neviem ako to lepsie napisat, skor je to eeeeee )a stale cumim do tej tabulky co je tu, vsetko sa opakuje 3x, zvucka piiip piiip je 2 clanky, chcem 2 clanky stiahnem plyn uplne dole, ozve sa dvojite pipnutie, znamena to ze je to ulozene, chcem este nieco nastavovat dam plny plyn a zase zneju tie zvucka + pocet pipnuti, ked uz nechcem ozve sa pip pip a po pridani plynu sa roztoci motor,
chce to len trocha skusat, ja som to tiez nevedel, stacilo pol hodinky programovania uz to bolo jasne
dam plny plyn, zapojim kable bat+regler, ozve sa ta zvucka + pip, opakuje to este 2 x, ked chcem nastavovat pocet clankov, stiahnem plyn na polovicu, a ozve sa zvucka+ dlhe piiiiiiip(je to blby zvuk cize neviem ako to lepsie napisat, skor je to eeeeee )a stale cumim do tej tabulky co je tu, vsetko sa opakuje 3x, zvucka piiip piiip je 2 clanky, chcem 2 clanky stiahnem plyn uplne dole, ozve sa dvojite pipnutie, znamena to ze je to ulozene, chcem este nieco nastavovat dam plny plyn a zase zneju tie zvucka + pocet pipnuti, ked uz nechcem ozve sa pip pip a po pridani plynu sa roztoci motor,
chce to len trocha skusat, ja som to tiez nevedel, stacilo pol hodinky programovania uz to bolo jasne