unitedhobbies.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Patas_
Kontaktovat uživatele:

#301 Příspěvek od Patas_ »

remet píše:tks: No urcite tu nejsem, abych nekomu obhajoval proc tu jsem. Nejsou tu dikybohu jen letecke veci, tohle tema je o nakupu modelarskych veci. Ja bych si to klidne v cechach koupil - s tim problem nemam, ale nikde nemaji temer nic skladem a objednani je pomalejsi nez kdyz si to koupim sam. Ja nevim jak je to tu s reklamou, co se tyka odkazu na shopy... No k tomu zaveru, no aplikuj ho tedy i na sebe.

Priklady:
* RC Planet/US - Priority: 29 dnu (z toho 7 dnu trvalo vyskladneni)
* A Main Hobbies/US - EMS: 5-7 dnu, Priority: 30 dnu
* TowerHobbies/US - Priority: 10-20 dnu
* LiquidRC/US - FirstClass: 4-8 dnu (z toho 1-2 dny trva vyskladneni)
* KillerHobbies/US - EMS: 10-13 dnu, Priority: 17 dnu
* BadHorsie/US - FirstClass: 6-7 dnu
* RCXshop/HK - RegMail: 8 dnu
* RC4WD/US - EMS: 7 dnu
* ImpaktRC/US - EMS: 8 dnu (z toho 3 dny trvalo vyskladneni)
* HobbyCity/HK - EMS: 11 dnu
* RCmart/HK - EMS: 6 dnu
* TShirtHell (non-model) - Priority: 6-7 dnu

(vsechny casove rozptyly brany z mych balicku - proto je u neceho jen jedna hodnota)

Pokud to neni nic proti nicemu, tak tam klidne doplnim linky, ale s google se to da najit i tak...

a tam vsude jsi objednaval za posledni mesic? ten problem se zasilkami z USA, Ciny a ostatnich nonEU zemi je az ted posledni mesic drive to samozrejme fungovalo a doufam ze v budoucnu zase normalne fungovat bude.
Sarah
Kontaktovat uživatele:

#302 Příspěvek od Sarah »

Tak z ciny to odeslo 20.4 a dnes 25.4 sem mel balik doma :) Odeslano jako Air mail priority.. Spokojenost.
mp33
Kontaktovat uživatele:

#303 Příspěvek od mp33 »

Mám dotaz, na UH mám v objednávce: Processing [Modify Items / Credits] a vysvětlení z UH:" Order modification
You can delete backordered items from your order and have them converted to a store credit.
If your order is held and not being shipped because of a backorder item, canceling it here will allow the order to be printed and shipped.
WARNING! : If you cancel an item here, we cannot refund postage.

No items available for refund." Jestli to chápu tak objednávka se dá zrušit a vrátěj mi peníze formou kreditu a poštovné nevrátí, jestli že je pozastavena ? Já mám Warehouse Status: Printed & being packed
Shipping Status:Not Shipped.

A jak se to dělá, aby mi přepsali ten kredit?To jim musim napsat?
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#304 Příspěvek od Marek71 »

Ja som to raz riešil a stačil jeden mail s číslem objednávky a s kódom toho tovaru. Vyradili ho z objednávky a poslali mailom špeciálny kód. Ten som zadal u ďalšej objednávky a dostal som odpovedajúcu zľavu.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#305 Příspěvek od Marek71 »

Inak, zdá sa, že čas spracovania objednávky sa dostáva do normálu. Posledné 4 objednávky boli spracované a odoslané do 48 hod.
tks
Kontaktovat uživatele:

#306 Příspěvek od tks »

Warehouse and service update;
Our increased warehouse staff numbers and modified picking/packing procedures have seen order delays drop to 48hrs in recent days.
Completion of customer service training for new employees has also seen support response times reduced to 1 day.
We're continually improving our business and look forward to serving our customers with a speedier and even more enjoyable experience in the near future.
------------------------------------------------------------------------------
Ano ano, je to už zase o kousek lepší. Poslední 3 balíčky mi dorazily za 4-6 dní od opuštění HK.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
mp33
Kontaktovat uživatele:

#307 Příspěvek od mp33 »

Marek71 píše:Inak, zdá sa, že čas spracovania objednávky sa dostáva do normálu. Posledné 4 objednávky boli spracované a odoslané do 48 hod.

To si nejsem tak jistý. Objednáno 12/4/2008 a stále processing Warehouse Status: Printed & being packed
Shipping Status:Not Shipped
G0tik
Kontaktovat uživatele:

#308 Příspěvek od G0tik »

Mam problem objednal som 5.4.2008 z posty im to odislo 18.4.2008 a dnes je uz 28.4.2008 a stale nic ? Vecsinou mi to doslo o 4 dni neskor ako odoslali balik z ciny. Ako dlho to chodi vam ? :(
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#309 Příspěvek od Marek71 »

To čo som napísal, platí pre nové objednávky. Sa ti to niekde "zaseklo", odporúčam urgovať mailom.

mp33 píše:
Marek71 píše:Inak, zdá sa, že čas spracovania objednávky sa dostáva do normálu. Posledné 4 objednávky boli spracované a odoslané do 48 hod.

To si nejsem tak jistý. Objednáno 12/4/2008 a stále processing Warehouse Status: Printed & being packed
Shipping Status:Not Shipped
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#310 Příspěvek od pepa57 »

nic neurguj, pokud to z číny odešlo 18/4 tak to visí buď na letišti a nebo na poště. Čekej, nic jiného nezbývá, ale dojde to. Mě zásilka odeslaná z číny 31/3 došla 24/4 a odeslaná 19/3 došla 22/4. Odeslaná 5/4 je od 17/4 na celnici
RC Morava v Moravanech na Moravě
Miki
Kontaktovat uživatele:

#311 Příspěvek od Miki »

Jaký kod se zadává do kolonky při požadavku na trasování?
Je to číslo objednávky, který uvádí prodejce? Poraďte, dík.
:wink:
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#312 Příspěvek od Marek71 »

Trasovať možeš len balíčky tuším od 1kg, ak sa bavíme o "International (Registered) Air Mail". U zásielky do 1kg sa akurát dozvieš, kedy opustila Honk-Kong. Stačí v prehľade objednávok kliknúť na to tlačítko s kódom "RA..." vedľa nápisu "Shipped".
Miki
Kontaktovat uživatele:

#313 Příspěvek od Miki »

Marek71 píše:Trasovať možeš len balíčky tuším od 1kg, ak sa bavíme o "International (Registered) Air Mail". U zásielky do 1kg sa akurát dozvieš, kedy opustila Honk-Kong. Stačí v prehľade objednávok kliknúť na to tlačítko s kódom "RA..." vedľa nápisu "Shipped".

Tak teď po kliknutí na tlačitko"RA..." se už objevila informace, že balík byl odeslaný z Honk-kongské pošty, to tam ještě ráno nebylo, proto ten můj dotaz. Balík je to do kila, takže to trasování asi nebude, co se dá dělat.
Jak dlouho chodí balík poslaný způsobem "International (Registered) Air Mail"? Orientačně. Podle nabídky je to 6-21dni, ale jaká je praktická zkušenost?
Díky :wink:
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#314 Příspěvek od Marek71 »

Jasne. Ono to funguje tak, že HC dá balík na poštu a v objednávke máš "Shipped", ale keď klikneš na to tlačítko, tak sa napr. dozvieš, že balík je pripravený na odoslanie a po cca. 2 dňoch už tam vidíš, že opustil Honk-Kong.

Praktická skúsenosť s poslednými balíkmi:

- 2 balíky odoslané 30.4 prišli včera, t.j. 5 dní !
- ďalší balík bol úplne obyč., bez "Registered", tam nie je jasné, kedy odišiel, ale sklad HC opustil 28.4 a prišiel dnes, čiže 8 dní od vyexpedovania zo skladu.
Miki
Kontaktovat uživatele:

#315 Příspěvek od Miki »

Tak ty časové intervaly dodávek vypadají slušně, doufám že to tak bude i u toho mojeho, na předešlý balík jsem čekal měsíc, ale ten byl poslaný v době, kdy byla ta krizovka na té naší celnici.
Jinak díky.
:wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“