ArduFlyer V2.5 Kit Flight Controller
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Re: ArduFlyer V2.5 Kit Flight Controller
Pani, co znamena Yaw Angle pri planovani misie v Mission Planneri? Je to uhol nosa vzhladom na sever, alebo vzhladom na nasledujuci bod misie?
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
ad X vs H - ja to beru tak ze X by mělo mit motory tak nejak aspoň ramcove stejne daleko od stredu jednotky. Pokud to mam tak použiju X at je fyzicky frame jakykoliv. Pokud je frame delší nez sirsi tak bych pouzil Hcko.

třeba něco takového i když to není o moc

třeba něco takového i když to není o moc
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
No jo, ale to QAV je širší než delší (ne o moc). Ale stejně nechápu proč by se měly u Háčka motory točit opačně. Má to snad nějaký aerodynamický důvod? Nějaké jiné obtékání - víření vzduchu? Já jsem spíš přes ty elektrony, tady tomu nerozumím. Musel jsem dát na osu roll menší pidy než na pitch, ale to tady s tím nesouvisí, to je spíš rozdílná úhlová setrvačnost os daná rozložením hmotnosti.
Ahoj, nemáte někdo schovaný firmware 2.9.1b?
Nedokážu to nikde na webu najít a stáhnout...
Dík moc
Nedokážu to nikde na webu najít a stáhnout...
Dík moc
Kdo nepadá, nelítá naplno.
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
Proč nahazovat 2.9.1 poměrně dost tragický FW
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
jamesgsf píše:Proč nahazovat 2.9.1 poměrně dost tragický FW
No vidíš. A u mě byl 2.9.1 poslední, ketrej mi lítal fajnově.
Včem je problém že ti 3.2.1 nelétá?
Nedokážu to popsat přesně, ale pocitově to nějak víc utíká, přestal držet loiter a zdá se mi to nějak míň stabilní...
Zkontrolovat compassmot, asi ti to bude ovlivňovat silové rozvody. A přejít na neo8 gps. Jinak starší verze můžeš stáhnout v Mission planeru. Záložka firmware.
jamesgsf píše:Zkontrolovat compassmot, asi ti to bude ovlivňovat silové rozvody. A přejít na neo8 gps. Jinak starší verze můžeš stáhnout v Mission planeru. Záložka firmware.
JJ, je to mnohem víc citlivý na naladění kompasu. A stáhnout starší fw mi v mission planeru nejde, vždycky to vyhodí chybu, že tam ten fw není...
Musíš jít mám pocit přes custom a ono tě to navede na stránky jsou tam beta verze a pod. Hledat pod stable.
Odesláno z mého E5823 a podpis odstraním
jamesgsf píše:Musíš jít mám pocit přes custom a ono tě to navede na stránky jsou tam beta verze a pod. Hledat pod stable.
Áno, i tak jsem hledal, ale není tam. Pokud tě teda mohu požádat, byl bys tak hodný a stáhl mi to a dal někam na úložiště?
Díky
Ahoj,
prosím o radu. Mám desku APM 2.8. Stáhnul jsem si a nainstaloval Mission Planner, ale můj počítač desku nechce nainstalovat a tím pádem jí Mission Planner nevidí.
Po připojení desky k počítači mi vyskočí hláška - Software ovladače nebyl úspěšně nainstalován. Zkoušel jsem to na dalších dvou počítačích, ale ani jeden desku nenašel...
[album]5970[/album]
prosím o radu. Mám desku APM 2.8. Stáhnul jsem si a nainstaloval Mission Planner, ale můj počítač desku nechce nainstalovat a tím pádem jí Mission Planner nevidí.
Po připojení desky k počítači mi vyskočí hláška - Software ovladače nebyl úspěšně nainstalován. Zkoušel jsem to na dalších dvou počítačích, ale ani jeden desku nenašel...
[album]5970[/album]
Při instalaci mission planneru je vidět, co se naneinstalovalo. Takže stáhnout někde separátně a doinstalovat.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk