Modely LRP Monster Truck, které jsou velikostně k Himoto EMXT a jsou opatřeny střídavým kombem s regulací LRP SPIN PRO mají standardně motor LRP VECTOR K7, volil bych proto stejnou řadu a závitů cca 13,5 a maximálně bych tam dal 9,5 ... na silnější motor není EMXT stavěno.
No, už jsem v Monstru měl výkonný motor, postupně ho předělávám do ALU, takže o to, že na něj není stavěný vím, jedná se mi spíš o spojení reglu s motorem, jestli v tom nenastane problém
Taky uvažuju, že pomalu přejdu na jiný model, třeba buggy, nebu truggy a nechce se mi za pul roku, nebo za rok znovu řešit koupi elektra, proto jdu do silnější verze rovnou
alu díly nepruží. Jediný smysl maj alu těhlice a tím to končilo. Já měl v EMXT 13Z ezrun s 35A regulátorem a lítalo to brutálně. S dobrý m převodem to na lipolku jezdilo 45minut a rychlost cca 40km/h (ne furt na plny plyn), s převodem do rychla to jelo 70 . Ale tenhle podvozek byl při téhle rychlosti neuřiditelný. 10ku motor jsme dali kámošovi do silničky HIMOTO a to byla konečná, podvozek se sám za jízdy rozebíral.
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
ten regler som jazdil s LRP vektor 6.5t motorom a bolo to vporiadku, ten motor v 4600kv som jazdil tiez. dohromady som ich ako kombo nemal, ale tieto 4P motory su hodne vykonne, s vyssim prudovym odberom.
Uvediem priklad - regler castle sidewinder 3 mi bez akychkolvek problemov tahal castle 1406 motor 4600kv, aj na 3s, aj na 70+kmh atd. Ked som tam hodil ten LRP 4600 motor, tak aj v lahkej 2wd buggy som regler prehrial do troch minut na rovnakych prevodoch. Takze dynamic 10 som nakoniec jazdil spolu s ix8 1/8ickovym reglerom a tam uz to prehriat (v tomto lahkom aute) v beznom vyuziti neslo.
Kedze v praxi som to nevyskusal, mozem len vyjadrit svoj nazor a to ten, ze pri nizsej zatazi a na rozumnych prevodoch by ti to asi fungovalo, ale na intenzivnejsiu a/alebo rychle prevody to uz nemusi zvladat. Radsej by som bral nieco overene a do buducna potom zobral cele nove kombo. Este nevies aku kategoriu by si rad jazdil, takze ten motor co kupis teraz ti moze byt k nicomu, ci uz maly, alebo nevhodne KV, ci naopak prilis tazky atd.
PS: regler mas do 4s, ten motor je na 3s, s malymi upravami by sa to dalo dat cele na 4s, potom by ti klesla prudova zataz a ten regler by mal vyssiu pravdepodobnost ze to utiahne
Tak jsem pořídil lrp dynamic bl10 3800kV a společně to s reglem funguje parádně, jen ten rychlý odběr 2s 4000mAh lipolky za cca 10 minut mě děsí, jakou baterku bych k tomu teda měl pořídit? 3S 6000mAh je v pohodě pro tenhle set?
3s 6000 to uz je o hodne kapacity na viac. keby to bolo moje auto tak pozriem aj ci tam nejake 4s nevopcham. Samozrejme musel by som mat moznost obmedzit tomu vykon cez ovladac alebo regler.
Jeste jsem se nenaučil ten regl ovládat pres nastavovaci tlačítko, to je na psychiatrii , takže bych nevedel jak ten výkon omezit. Na té 3s baterii bude mit ten motor jeste vetsi vykon nez na té 2s?
hej, vpodstate mozes pocitat o 50% viac stavy pri zrovnatelne dobrej baterke. na 4s o 100% atd. ja sa vo svojich autach snazim vyuzivat co najvyssie napatie ake mozem pre reglulator (ty mas do 4s) a spravanie motora + zprevodovanie potom prisposobim tak, aby sa ten to vyssie napatie prelozilo do nizsieho prudoveho odberu, nie do vyssich vykonov a rychlosti.