Mám dotaz - nemáte zkušenosti s modelem Coot A od ArtTechu. Minulý rok jsem si ho koupil u JR models. Moje zkušenosti jsou hodně odlišné od recenze v RC Revue 5/2008. S modelem jsem několikrát z vody odstartoval ale ani jednou nepřistál. Tedy, přistál ale na rozdíl od zkušenosti z recenze - trochu to plácne ale nic se nestane. Pláclo to vždy trochu víc. Po prvním plácnutí "silné" magnety povolili, kabina se utopila a trocha vody se dostala dovnitř a shořel regulátor i motor. Kabina sehnat nešla a tak jsem vyrobil svůj překryt z depronu. Většina přistání na vodě končila podobně, díky isolepě na okrajích kabiny to ale už nekončilo tak tragicky ale i tak to je spíše pád než přistání.
Přijde mi, že je hodně citlivý na rychlost, díky motoru na pylonu a výše položenému těžišti rychle padá po křídle. Znovuzískání rychlosti mi funguje tak jak je to uvedeno v recenzi - nejprve propadne než nabere rychlost a pak začne stoupat.
Na zemi ale se mi létalo dobře. starty i přistání vpohodě.
Nemáte ještě někdo zkušenosti? U mě se střídá snaha to vzdát to a model odstrojit se zatvrzenou snahou pokračevat. Vždyť i plavání pro model je někdy docela příjemné

Je to jen v mých rukách?