J.j.
Dnes jsem se chystal na neděli, že půjdu lítat a konečně dolaďím PID-y u Emaxe200.
A proto jsem se rozhodl, jak mi bylo posledně doporučeno, že do Naze32 fleshnu betaflight.
Celkem v pohodě, mimo toho, že to jednou odstřelilo bootloader, tak napodruhé se už zadařilo.
Ovšem setkal jsem se s dvěmi "problémy", přičemž ten druhý bude asi náhoda, nevím...1 - Betaflight mi natvrdo nastavil regly na "OneShot" a odmítal, i přes mé četné pokusy, tuto volbu vypnout.
2 - Z ničeho nic, mi ŘJ jednotka přestala na výstupu 3,3V (používám pro satelitní DSMX přijímač), dávat správné napětí.
Tedy pokud ŘJ npájím přes USB, je na kontaktech správně 3,3V.
Ovšem pokud začnu napájet z baterky (od lineárních BEC regulátorů Afro 12A), tak i když je na jejich výstupu správně 5V, tak na kontaktech kde má být 3,3V je najednou jenom 0,7V.
Možná je to jenom náhoda a ŘJ najednou sama od sebe "odešla do kytek", nebo něco jiného, nevím...
A proto se raději ptám...Bod 1 - Je to u "betaflight-u" normální - natvrdo zapnutý "oneshot" který nejde vypnout.
Bod 2 - Neví někdo čím by ta chyba v napájení mohla být?
Osobně si myslím, že ŘJ šla jednoduše "do kytek", ovšem jen tak sama od sebe?
I když stát se to může.
Po zpětném přefleshnutí na "cleanflight" šel "oneshot" vypnout, ovšem chyba 0,7V místo 3,3V zůstává.
Nějaké desky sice ještě mám, ale ne Naze a musel bych "překopat" veškerou kabeláž, což se mi moc nechce.
A ŘJ "BeeRotor F3 (AIO) Flight Controller" je pořád ješte někde na cestě..

Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz