Pip píše:Jaký používáš VF modul? Originál k T9X- FlySky, nebo FrSky. Pokud FrSky, tak ten by bylo potřeba zaškrtnou v sestavě.
Předpokládám, že originál k T9X. Po zakoupení z CH jsem dával jen ER9X, jinak nic. Tedy si myslím, že Frsky bez zatržení.
Pip píše:Jaký používáš VF modul? Originál k T9X- FlySky, nebo FrSky. Pokud FrSky, tak ten by bylo potřeba zaškrtnou v sestavě.
Pip píše:V tom případě by to mělo být v pořádku. Jediný problém je v tom, že tebou požadovanou sestavu firmweru na serveru program nenašel. Vyzkoušej přidat ještě nějaké části do firmweru, případně jinou jazykovou verzi. Vyzkouším stejné sestavení firmweru u sebe ....
Pip píše:V tom případě by to mělo být v pořádku. Jediný problém je v tom, že tebou požadovanou sestavu firmweru na serveru program nenašel. Vyzkoušej přidat ještě nějaké části do firmweru, případně jinou jazykovou verzi. Vyzkouším stejné sestavení firmweru u sebe ....
EDIT: tak jsem to otestoval v OpenTX Companion 2.0.19 a naskočilo mi stahování a vše prošlo v pořádku.
Pip píše:Video- slovensky: jedná se o flashntí T9X. Práce v Companionu začíná před 4-tou minutou. Vysílačka je při flashování vypnutá a je napájena jen z USB portu napětím 5V (ukazuje i méně než 5V).
https://www.youtube.com/watch?v=0xPZAiMYBS4#t=246