Oprava antény DJI standart 3

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
darecekkk

Oprava antény DJI standart 3

#1 Příspěvek od darecekkk »

Zdravím,

Jsem tu nový. Potřeboval bych radu jak řešit situaci.

Chci si pořídit jiný model, ale to je nepodstatné.

Prodávám DJI standart 3, který je jak nový, jen se někdy v průběhu přenášení v batohu utrhla anténka z toho pantu. Dal jsem to zpátky, ale od té doby jsem nelítal. Ted když jsem model chtěl prodat tak všechno v klidu, ale nebyl čas nějak zkoušet dosah apod.

Pan mi druhý den volá, že model ztratí signál při 60m. O te anteně jsme mu říkal, tak to hned svedl na to a že chce koupit nový ovladač za 3500.

Jak to vyřešit aby se nekupoval nový ovladač? Jak to opravit? je půl roku starý. Uznají reklamaci? Jako vyloženě se utrhla asi jen antena, banalita. Nebo kolik stojí oprava? :)

Děkuji, a omlouvám se, jestli jsme to dal do špatné sekce.
Marek_Km

Re: Oprava antény DJI standart 3

#2 Příspěvek od Marek_Km »

darecekkk píše:...Jako vyloženě se utrhla asi jen antena, banalita...

Tohle bych teda za banalitu jaksi nepovažoval. Spojení mezi rádiem a modelem je jaksi zásadní věc a pokud se stalo to, co se stalo, tak jsi to měl před prodejem aspoň vyzkoušet. Vžij se do role kupujícího. Co bys dělal na jeho místě, kdyby koptéra po 60 metrech přestala reagovat a v tom lepším případě by se začala vracet na místo vzletu (v nejhorším by zdrhla do nenávratna)?
Opravit by to jít snad mělo, jestli ale po Tobě bude chtít tři a půl, tak si to radši vezmi zpět. Bohužel.
darecekkk

#3 Příspěvek od darecekkk »

Čekal jsem, že to vyletělo jen z toho pantu. A nic více nestalo.

Mě spíše zajímá jak to řešit. Jestli se vyplatí to opravit, za kolik? nebo koupit celý ovladač ?

Je vůbec pak prodejný jen samostatný ovladač? Já mu klidně koupím nový, a ten starý si opravím, ale jestli to bude mít nějaký smysl. Prostě hledám nejlepší variantu.

Na záruku to neuhraji? Že bych řekl, že mám špatný signál at mi to opraví? :)
Ing.Robinsson

#4 Příspěvek od Ing.Robinsson »

Pravděpodobně bude jen vypojený konektor. Někdo tu myslím dával fotku ovládání zevnitř a ten kablík byl sotva tak tak. Tedy by mělo stačit ovládáni otevřít nacvaknout zpět konektor antény a něčím bych ho zakáp tavnou pistolí.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“