par otazek k OSD

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
freerider
Kontaktovat uživatele:

par otazek k OSD

#1 Příspěvek od freerider »

Ahoj jsem pomerne novy v fpv problematice momentalne jsem si poridil micro minim osd.
Mam par otazek ohledne zapojeni a funkci .
Zatim mi jde hlavne od stav baterie coz je jednoduche,ale zajimaji mne dalsi funkce .

Vzdalenost od Home --
Sila signalu vysilac - prijimac (ovladaci ne fpv)
Sipka ukazujici smer Home

Je k temto funkcim treba gps ?? Prave jsem prestavel zmr250 na novej pdb board kde je moznost rovnou pripojit osd.
Osd zatim jeste nedorazilo tak ze ho nemohu odzkouset jinak nova deska plne funkcni tak ze spokojenost.
Letam zatim jen starsi verzi cc3d tak ze lze pripojit jen informativni gps ,ale cetl jsem o nejakech problemech z rate.

Diky
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
OK2BUH

Re: par otazek k OSD

#2 Příspěvek od OK2BUH »

Vzdálenost a šipka k Home samozřejmě potřebuje GPS. Pro sílu signálu je potřeba aby přijímač měl vyveden signál RSSI. Pokud nemá tak se dá dodělat.
freerider
Kontaktovat uživatele:

Re: par otazek k OSD

#3 Příspěvek od freerider »

Diky za odpoved konektor pro rssi mam na pdb desce nic mene prijmac moznost pripojeni nema .
Ale nasel sem na netu kterej pin to je na mym prijmaci tak to dneska napajim a uvidim.
Asi zkusim nejakou tu levnejsi gps jestli to bude aspon nejak fungovat.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“