unitedhobbies.com
Patas_: Ale ale, ze 7 dnu co mi jde EMS je 1 den na celnici a 1 den v rukou posty. Ikdyz tezko rict, trasovani dela jenom clovek... FirstClass Mail mi chodi do 5 dnu (z jednoho obchodu) a pres 14 dnu z jineho, jinde chodi Priority Mail treba 3 tydny. Takze bud ceska posta diskriminuje nektere obchodniky nebo (a to mozna spis) ti jini spatne vyplnuji deklaraci a kdyz to nejde stylem 'buch razitko "Bez cla"' tak to proste ceka, az na to prijde rada... Takhle mi cekal balik na celnici 14 dnu uplne bez problemu.
Hoši, řešíte to tady krásně, ale úplně zbytečně - stejně je to naprosto náhodné.
V středu (23.4.) mi přišel balík, který z HK odešel v pátek (19.4.).
Ve čtvrtek (24.4.) mi přišel balík, který z HK odešel 31.3.
Oba měly do 1kg, takže šly jako doporučený dopis. Kdyby vám někdo třeba před rokem řekl, že můžete mít LiPolky za poloviční cenu, ale musíte si na ně měsíc počkat - co byste odpověděli? A teď už je většina lidí zmlsaných a chce to za poloviční cenu a navíc do týdne. Mějte rozum, kamarádi...
V středu (23.4.) mi přišel balík, který z HK odešel v pátek (19.4.).
Ve čtvrtek (24.4.) mi přišel balík, který z HK odešel 31.3.
Oba měly do 1kg, takže šly jako doporučený dopis. Kdyby vám někdo třeba před rokem řekl, že můžete mít LiPolky za poloviční cenu, ale musíte si na ně měsíc počkat - co byste odpověděli? A teď už je většina lidí zmlsaných a chce to za poloviční cenu a navíc do týdne. Mějte rozum, kamarádi...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
momentálne mi DE vypisuje toto:
- najskôr bolo že sa čaká na dodávateľa
- neskôr že je to na sklade
- nasledovalo že prebieha balenie
- no a teraz toto: Processing - Contact us for the latest update.
- ináč objednávku som urobil 4/15/2008 3:18:47 AM.
- pokazím niečo keď ich nebudem kontaktovať a počkám??
- najskôr bolo že sa čaká na dodávateľa
- neskôr že je to na sklade
- nasledovalo že prebieha balenie
- no a teraz toto: Processing - Contact us for the latest update.
- ináč objednávku som urobil 4/15/2008 3:18:47 AM.
- pokazím niečo keď ich nebudem kontaktovať a počkám??
remet píše:tks: nikdy necekam. to si radej priplatim. a nechci ani lipolky)) Tj. radej si vyberu drazsi obchod u ktereho vim, ze mi to dodaji brzo, nez usetrit par korun a cekam mesic nebo treba 2. Ale jsou takovi lide. Nekdo ma vic casu nez penez, ja mam (hehehehe) vic penez nez casu
Tak já hlavně nechápu, proč se do této diskuze zapojuješ, když Tě prakticky žádné modelářské (tedy letecké, na todle je to fórum zaměřené) zboží nezajímá - to jsem tedy pochopil z Tvých příspěvků. Pokud máš tolik peněz, tak si to kup v českém krámě, aspoň podpoříš obchodníky, kteří na tom nejsou tak dobře jako Ty. Nejsem blázen abych do svého koníčka vrážel statisíce (nekomentuju, jestli bych mohl nebo ne).
Jo, a ještě loni to z HC chodilo do 10dní (EMS 4dny) od objednání, to je docela slušné, ne? Situace díky slabému dolaru je prostě taková, že pokud chceš něco ze zahraničí, tak si většinou počkáš trochu dýl.
Takže závěr - pokud nemáš co říct, tak nic neříkej. Pokud máš odkazy na nějaké zajímavé modelářské shopy, tak sem s nimi, nebo mlč navždy
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové, to je bomba. Tomu říkám péče o zákazníka !!! Tohleto mi dneska přišlo z DealExtreme:
Dear Petr Liska,
Greetings from dealextreme.com! An order was sent to you approximately three weeks ago. Is everything alright with your recent order from us? If you have any questions regarding your order, please contact our customer service representatives immediately -- we are standing by to serve you.
Pro ty, co nerozumí:
Vážený....
Pozdravení z Dealextreme.com. Objednané zboží vám bylo zasláno zhrube před 3 týdny. Je všechno v pořádku s dodávkou objednaného zboží od nás? Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně vaší objednávky, ihned kontaktujte náš zákaznický servis - jsme připraveni vám posloužit.

Dear Petr Liska,
Greetings from dealextreme.com! An order was sent to you approximately three weeks ago. Is everything alright with your recent order from us? If you have any questions regarding your order, please contact our customer service representatives immediately -- we are standing by to serve you.
Pro ty, co nerozumí:
Vážený....
Pozdravení z Dealextreme.com. Objednané zboží vám bylo zasláno zhrube před 3 týdny. Je všechno v pořádku s dodávkou objednaného zboží od nás? Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně vaší objednávky, ihned kontaktujte náš zákaznický servis - jsme připraveni vám posloužit.
tks: No urcite tu nejsem, abych nekomu obhajoval proc tu jsem. Nejsou tu dikybohu jen letecke veci, tohle tema je o nakupu modelarskych veci. Ja bych si to klidne v cechach koupil - s tim problem nemam, ale nikde nemaji temer nic skladem a objednani je pomalejsi nez kdyz si to koupim sam. Ja nevim jak je to tu s reklamou, co se tyka odkazu na shopy... No k tomu zaveru, no aplikuj ho tedy i na sebe.
Priklady:
* RC Planet/US - Priority: 29 dnu (z toho 7 dnu trvalo vyskladneni)
* A Main Hobbies/US - EMS: 5-7 dnu, Priority: 30 dnu
* TowerHobbies/US - Priority: 10-20 dnu
* LiquidRC/US - FirstClass: 4-8 dnu (z toho 1-2 dny trva vyskladneni)
* KillerHobbies/US - EMS: 10-13 dnu, Priority: 17 dnu
* BadHorsie/US - FirstClass: 6-7 dnu
* RCXshop/HK - RegMail: 8 dnu
* RC4WD/US - EMS: 7 dnu
* ImpaktRC/US - EMS: 8 dnu (z toho 3 dny trvalo vyskladneni)
* HobbyCity/HK - EMS: 11 dnu
* RCmart/HK - EMS: 6 dnu
* TShirtHell (non-model) - Priority: 6-7 dnu
(vsechny casove rozptyly brany z mych balicku - proto je u neceho jen jedna hodnota)
Pokud to neni nic proti nicemu, tak tam klidne doplnim linky, ale s google se to da najit i tak...
Priklady:
* RC Planet/US - Priority: 29 dnu (z toho 7 dnu trvalo vyskladneni)
* A Main Hobbies/US - EMS: 5-7 dnu, Priority: 30 dnu
* TowerHobbies/US - Priority: 10-20 dnu
* LiquidRC/US - FirstClass: 4-8 dnu (z toho 1-2 dny trva vyskladneni)
* KillerHobbies/US - EMS: 10-13 dnu, Priority: 17 dnu
* BadHorsie/US - FirstClass: 6-7 dnu
* RCXshop/HK - RegMail: 8 dnu
* RC4WD/US - EMS: 7 dnu
* ImpaktRC/US - EMS: 8 dnu (z toho 3 dny trvalo vyskladneni)
* HobbyCity/HK - EMS: 11 dnu
* RCmart/HK - EMS: 6 dnu
* TShirtHell (non-model) - Priority: 6-7 dnu
(vsechny casove rozptyly brany z mych balicku - proto je u neceho jen jedna hodnota)
Pokud to neni nic proti nicemu, tak tam klidne doplnim linky, ale s google se to da najit i tak...