Spam od internetového shopu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

Spam od internetového shopu

#1 Příspěvek od Marek71 »

Zdar,
dostal niekto z vás ponuku na "Jarni akce" od jedného nemenovaného intern. obchodu ? Niečo v tom zmysle:

"Dobrý den,

při prohlížení inzertního serveru www.modelbazar.cz jsem si všimnul vašeho inzerátu a napadlo mě, zaslat Vám odkaz na naši aktuální nabídku akčního zboží,

kterou naleznete zde , případně na titulní straně našeho obchodu www.xxx.cz.

Som napísal pomerne ostrý mail. U mňa takýto obchod skončil...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
remet
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od remet »

Chapu, ze nechces delat reklamu, ale clovek pak nevi komu se preventivne vyhnout. Ale v cechach nakupuji jen u dvou modelarskych obchodu a verim ze ty to nejsou...
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lhotas »

nejsou to cinani? me od nich nedavno neco takovyho prislo 8O
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pucmeloud »

Ten mail rozesílá www.X-modely.cz z Prahy. Naopak jsem to uvítal, protože jejich nabídka je docela zajímavá !!!
Čop
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Čop »

Přišlo mi to včera. Hned jsem odesílatele upozornil že spam není ten správný druh reklamy. Možná to pro někoho je zajímavá nabídka, ale je to spam. Nechci se dožít toho že budu dostávat denně tisíce mailů jen proto, že to někomu přijde jako zajímavá akce :evil:
Spíš lítač než stavěč...
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Marek71 »

Ja to ale vidím úplne inak a zákon tiež. Proste pokiaľ nedám súhlas na zasielanie reklamných mailov, tak ma nemá čo nejaký podomový obchodník otravovať.

Aj keby mali supervýhodné ponuky, tak radšej kúpim inde a ten rozdiel kľudne obetujem tomu slušnému obchodu, čo ma neotravuje.

Pucmeloud píše:Ten mail rozesílá www.X-modely.cz z Prahy. Naopak jsem to uvítal, protože jejich nabídka je docela zajímavá !!!
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
remet
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od remet »

Pucmeloud: Aha, premyslel jsem o nakupu neceho u nich - par drobnosti, ale nekolik tisic to da no. Tak smula chlapci, kvuli me sice nezkrachuji, ale vydela nekdo jiny.

Čop: Ja tisice spamu denne dostavam - tedy filtruje a maze to server, me jich projde bratru 5-10 denne, ale i to je otravne. Uplne nejhorsi je druhotny spam - to rozesilaji dementni postovni servery odpoved na spam na adresu "odesilatele", ktera je fakovana treba z mych domen. Jenze jak donutit tisice lidi, aby si spravne nastavili postovni server. Tohle je jeste horsi nez spam s reklamou modelarskeho obchodu - tedy sice spam, ale aspon trosku s relevantnim obsahem (porad lepsi nez nabidky viagry).
Čop
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Čop »

Tak teď dorazil doplněk :D :D :D

Dobrý den,

chybička se vloudila - místo žádosti o souhlas se zasíláním obchodních
sdělení
jste obdržel zmíněné obchodní sdělení, na váš e-mail nebudou tedy
obchodní sdělení zasílána.

František Rákos
X-modely.cz
Spíš lítač než stavěč...