Zdar,
dostal niekto z vás ponuku na "Jarni akce" od jedného nemenovaného intern. obchodu ? Niečo v tom zmysle:
"Dobrý den,
při prohlížení inzertního serveru www.modelbazar.cz jsem si všimnul vašeho inzerátu a napadlo mě, zaslat Vám odkaz na naši aktuální nabídku akčního zboží,
kterou naleznete zde , případně na titulní straně našeho obchodu www.xxx.cz.
Som napísal pomerne ostrý mail. U mňa takýto obchod skončil...
Spam od internetového shopu
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Spam od internetového shopu
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Ten mail rozesílá www.X-modely.cz z Prahy. Naopak jsem to uvítal, protože jejich nabídka je docela zajímavá !!!
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ja to ale vidím úplne inak a zákon tiež. Proste pokiaľ nedám súhlas na zasielanie reklamných mailov, tak ma nemá čo nejaký podomový obchodník otravovať.
Aj keby mali supervýhodné ponuky, tak radšej kúpim inde a ten rozdiel kľudne obetujem tomu slušnému obchodu, čo ma neotravuje.
Aj keby mali supervýhodné ponuky, tak radšej kúpim inde a ten rozdiel kľudne obetujem tomu slušnému obchodu, čo ma neotravuje.
Pucmeloud píše:Ten mail rozesílá www.X-modely.cz z Prahy. Naopak jsem to uvítal, protože jejich nabídka je docela zajímavá !!!
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Pucmeloud: Aha, premyslel jsem o nakupu neceho u nich - par drobnosti, ale nekolik tisic to da no. Tak smula chlapci, kvuli me sice nezkrachuji, ale vydela nekdo jiny.
Čop: Ja tisice spamu denne dostavam - tedy filtruje a maze to server, me jich projde bratru 5-10 denne, ale i to je otravne. Uplne nejhorsi je druhotny spam - to rozesilaji dementni postovni servery odpoved na spam na adresu "odesilatele", ktera je fakovana treba z mych domen. Jenze jak donutit tisice lidi, aby si spravne nastavili postovni server. Tohle je jeste horsi nez spam s reklamou modelarskeho obchodu - tedy sice spam, ale aspon trosku s relevantnim obsahem (porad lepsi nez nabidky viagry).
Čop: Ja tisice spamu denne dostavam - tedy filtruje a maze to server, me jich projde bratru 5-10 denne, ale i to je otravne. Uplne nejhorsi je druhotny spam - to rozesilaji dementni postovni servery odpoved na spam na adresu "odesilatele", ktera je fakovana treba z mych domen. Jenze jak donutit tisice lidi, aby si spravne nastavili postovni server. Tohle je jeste horsi nez spam s reklamou modelarskeho obchodu - tedy sice spam, ale aspon trosku s relevantnim obsahem (porad lepsi nez nabidky viagry).